Rock Café zaplní v prosinci svěží australský vítr. Do Prahy se chystá formace Parcels

Rock Café zaplní v prosinci svěží australský vítr. Do Prahy se chystá formace Parcels  

Pětičlenná kapela Parcels dorazí na konci roku do České republiky. S sebou doveze hity ze svých dvou EP, ale rovněž nový singl Tieduprightnow.

Přestože Parcelsexistují teprve od roku 2014 a vydali jen dvě EP, za sebou mají velmi úspěšný rozjezd kariéry. Svým osobitým zvukem stihli již rozvýřit vlny současného electropopu, a to nejen v rodné Austrálii, ale rovněž v Evropě. Kapela totiž původně sice pochází z nejmenšího světadílu, ale v současné době žije v německé metropoli Berlíně.  

Skupina ve své hudbě kombinuje staré i nové. Přesto je ale těžko zaškatulkovatelná. Samu sebe popisuje jako jakousi směs mezi electro popem a disco soulem.„O téhle partě se už nějaký ten pátek mluví jako o velké senzaci na elektronické scéně. Jejich hit Overnight, který jim produkovali samotní Daft Punk, tě určitě neminul,“ lákají pořadatelé pražského koncertu na nejznámější píseň od Parcels, která vyšla 20. června 2017. 

Pražský koncert Parcels se uskuteční7. prosince v Rock Café. Předprodej vstupenek startuje 3. května, zájemci je seženou za 440 korun. Českým fanouškům přijedou předvést svá dvě EP. První z nich vyšlo v květnu 2015 s názvem Clockscared, druhé Hideouto dva roky později. Těšit se mohou ale i na nový singlTieduprightnowz dubna tohoto roku.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Rock Café nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Rock Café

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!