Do Lucerna Music Baru míří neo-souloví The Internet

Do Lucerna Music Baru míří neo-souloví The Internet 

Vůbec poprvé vystoupí v České republice neo-soulová a R&B formace The Internet. Jejího koncertu se dočkají 10. července návštěvníci pražského Lucerna Music Baru.

The Internet se dali dohromady v roce 2011, kdy se rozhodli Syd tha Kyd a Matt Martians, bývalí členové známé hip hopové skupiny Odd Future, založit nový projekt. Dnes se řadí The Internet mezi přední zástupce mladé rapové, jazzové, R&B a elektronické scény v Los Angeles. Za svou třetí desku Ego Death získali dokonce nominaci na Grammy, a to v kategorii Best Urban Contemporary Album.  

První studiovou desku vydali The Internet v roce 2011 s názvem Purple Naked Ladies. Z něj pochází singly, jako jsou Cocaine, Fastlane či Love Song -1. Další nahrávka Feel Good následovala o dva roky později. Byť u nás není tato formace příliš známá, na svém kontě má totiž miliony zhlédnutí na Youtube. Mezi nimi jsou třeba songy Special Affair/Curse, Girl, Dontcha, Get Away a další. 

Svou tvorbu, které dominuje sametový a smyslný hlas zpěvačky Syd tha Kid, přijede skupina konečně představit také do České republiky. O prázdninách, konkrétně 10. července dorazí do pražského Lucerna Music Baru. Vstupenky jsou v internetovém předprodeji již nyní. K dostání jsou za 650 korun. Na místě si pak zájemci připlatí 750 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!