Další nálož interpretů od Aerodrome festivalu. Dorazí Chvrches, Milky Chance i Nothing But Thieves

Další nálož interpretů od Aerodrome festivalu. Dorazí Chvrches, Milky Chance i Nothing But Thieves  

Zatímco jiné velké české festivaly letos zveřejňují své interprety jen postupně a pomalu, Aerodrome Festival své potenciální návštěvníky rozhodně nešetří. K již dříve oznámeným hvězdám, mezi nimiž nechybí Macklemore, Nine Inch Nails či Wiz Khalifa, přidal další nálož interpretů.

Program Aerodrome Festivalu, jehož pátý ročník se uskuteční ve dnech od 28. do 30. června v Panenském Týnci, se pomalu začíná kompletovat. Organizátoři totiž oznámili další nálož interpretů, kteří nebudou na jedné z největších hudebních událostí roku chybět. A kdo tedy doplní již tak nabytý festivalový line-up?  

Do Panenského Týnce dorazí německé duo Milky Chance, které na sebe upozornilo celý hudební svět díky svému rádiovému hitu Stolen Dance. Ten se stal velmi oblíbeným i v České republice a v současné době má na Youtube již přes 366 milionů zhlédnutí. Úspěch jejich posledního alba Blossom dokazuje, že rozhodně nejsou partičkou jednoho songu. Chybět ale nebude ani jeden z největších objevů posledních let - skotská formace Chvrches. Ta předskakovala třeba Depeche Mode a zahrála si i na těch nejvyhlášenějších hudebních festivalech. 

Dalším účinkujícím bude pětičlenná skupina Portugal. The Man, která není na hudební scéně rozhodně žádným nováčkem. Její hudební dráha začala již v roce 2004 a na kontě má už osm studiových alb. Hitparády rozbořila ale až svou poslední nahrávkou Woodstock. Dorazí rovněž britská skupina Nothing But Thieves, která má sice na svém kontě teprve dvě studiové desky, i tak ale stihla vystupovat po boku takových hvězd, jako jsou Muse, Arcade Fire či Twenty One Pilots. 

Aerodrome festival tak další čtveřicí účinkující opět potvrdil to, co organizátoři slibují už dávno. Nejenže se letos původně jednodenní akce rozrostla na tři dny, ale mění se také její dramaturgie. Zatímco původní festival byl zaměřen především na milovníky rocku, hard coru a metalu, letos si přijdou na své i ti, kteří preferují pop, hip hop a elektroniku. Organizátoři si navíc schovávají ještě 12 účinkujících, a to včetně headlinera páteční noci.  

Vstupenky jsou k zakoupení i v internetovém předprodeji sítě Ticketstream

Dosud oznámený line-up:  

Čtvrtek 28. 6. 

Wiz Khalifa, MO, Parkway Drive, Bullet For My Valentine, Underoath, Thy Art Is Murder, Crossfaith  

Pátek 29. 6. 

Chvrches, Portugal. The Man, Milky Chance, X Ambassadors, Stone Sour, Silverstein  

Sobota 30. 6. 

Macklemore, Nine Inch Nails, The Kills, Kodaline, Nothing But Thieves, Limp Bizkit, Hollywood Undead

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!