Aerodrome festival ohlásil nová jména. Dorazí X Ambassadors, The Kills i MØ

Aerodrome festival ohlásil nová jména. Dorazí X Ambassadors, The Kills i MØ 

Aerodrome festival oznámil další várku interpretů. K již dříve oznámeným formacím, jako jsou Nine Inch Nails, Limp Bizkit, Bullet For My Valentine či Hollywood Undead přibudou i dánská zpěvačka MØ, britsko-americké duo The Kills a další.

Aerodrome festival expanduje a letos bude ještě větší, než jeho předchozí ročníky. Trvat bude celé tři dny od 28. do 30. června na letišti v Panenském Týnci. V pondělí 15. ledna oznámili organizátoři nová jména. Nechybí mezi nimi třeba dánská zpěvačka , která sbírá jedno hudební ocenění za druhým. Návštěvníci se mohou těšit rovněž na britsko-americké rockové duo The Kills. Do České republiky se po úspěšném koncertu v pražském klubu Roxy vrátí také nadějná americká formace X Ambassadors v čele s charismatickým Samem Harrisem. 

A to stále není všechno. Aerodrome nabídne i irskou kapelu Kodaline, post-hardrockovou skupinu Underoath z Floridy, australskou deathcore formaci Thy Art Is Murder, kanadskou bandu Silverstein a hudebníky z Crossfaith, kteří dorazí až z japonské Osaky. 

Kromě nově oznámených jmen už organizátoři dříve potvrdili, že se mohou hudební fanoušci těšit na program nejrůznějších hudebních žánrů. Do Týnce dorazí metalová kapela Nine Inch Nails, americký rapper Macklemore, oblíbená formace Limp Bizkit, energický Wiz Khalifa, hardrockoví Stone Sour, divocí Parkway Drive, britští metalácí z Bullet For My Valentine či maskovaní Hollywood Undead, kteří se ještě před festivalem představí fanouškům v pražském Fóru Karlín. 

Minulý rok se Aerodrome Festival uskutečnil během jednoho jediného dne na pražském Letišti Letňany. Po deseti letech se během něj do české metropole vrátila americká kapela Linkin Park, pro níž to byl navíc jeden z posledních koncertů, kdy v jejím čele vystoupil její frontman Chester Bennington. Ten totiž krátce po ukončení dvouměsíčního evropského turné spáchal sebevraždu. Kromě nich vystoupili i Enter Shikari, Simple Plan, Royal Republic či rapper Machine Gun Kelly. 

Vstupenky na festival jsou k dispozici v internetovém předprodeji. Již brzy budou k dostání také v síti Ticketstream.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!