Hollywood Undead se po dvou letech vrátí do Prahy. Dovezou novou desku

Hollywood Undead se po dvou letech vrátí do Prahy. Dovezou novou desku  

Ještě předtím, než vystoupí americká maskovaná partička Hollywood Undead pod širým nebem na pódiu Aerodrome festivalu, připraví pro české fanoušky svůj samostatný koncert.

Hollywood Undead se totiž vrátí po dvou letech do Prahy, aby návštěvníkům představili mimo jiné i skladby z nové desky Five. Ta vyšla v říjnu tohoto roku, první singl California Dreaming z ní kapela představila ale již v červenci. Vyšel k němu i videoklip, který je pro kapelu velmi specifický. Její členové v něm totiž neobvykle vystupují bez masek, které jsou jinak neodmyslitelnou součástí jejich image.

Do Prahy dorazí kapela představit i další novinky z pátého studiového alba. Mezi nimi třeba písně Whatever It Takes, Renegade či We Own the Night. Pětka v názvu poslední nahrávky má pro Hollywood Undead symbolický význam. “Nic nesouvisí s podstatou muziky tolik jako tohle číslo. Numerologie je mocná. Když jsme si řekli ‘pět’, prostě to dávalo smysl. Fakt, že jsme se všichni dokázali shodnout na jednom slově, z nás dělá, kdo jsme,” říká kapela.  

Hollywood Undead,  kteří jsou součástí hudební scény již od roku 2005, vystoupí v Praze 16. února, kdy dorazí do Fora Karlín. Kromě nové desky se mohou návštěvníci těšit i na známé hity z předchozích čtyř alb. Vstupenky na koncert jsou již vyprodány. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!