Šansonová hvězda Mireille Mathieu vystoupí v Praze hned dvakrát

Šansonová hvězda Mireille Mathieu vystoupí v Praze hned dvakrát  

Mireille Mathieu, jedna z největších šansonových legend současnosti, vystoupí v Praze hned dvakrát. K původnímu termínu, který je již nyní vyprodaný, přidali pořadatelé i druhé vystoupení. To se uskuteční o den dříve.

Francouzská zpěvačka Mireille Mathieu se do české metropole vrátí po roční pauze. A je vidět, že u nás šanson skutečně táhne, jelikož první koncert zvládla hudebnice celý vyprodat. Proto se rozhodli organizátoři přidat ještě jedno vystoupení. To se uskuteční 24. října v Kongresovém centru, tedy jeden den před původně plánovanou show.  

“Francouzský šanson je u nás velmi oblíbený. Zájem o vystoupení legendární Mirellei Mathieu byl obrovský. A to jak od českého publika ale i od fanoušků z okolních zemí. Proto jsme rádi, že i samotná zpěvačka projevila zájem v Praze vystoupit dvakrát,” vysvětlila situaci Lucie Nouzová z pořadatelské agentury JVS GROUP. 

Šansonová hvězda Mireille Mathieu zaplnila pražské Kongresové centrum již před rokem. Letos návštěvníky opět láká na největší hity své kariéry, díky nimž se drží na vrcholu svého žánru již několik dekád. Během vystoupení ji doprovodí orchestr. Koncert slibuje nejen vysokou hudební kvalitu, ale rovněž výjimečnou atmosféru. 

Charismatická Mireille Mathieu zahájila svou slibnou hudební kariéru již v sedmdesátých letech minulého století. Od té doby stihla nahrát již více než 1 200 skladeb a vydat více než 40 alb. Za svými fanoušky jezdí po celém světě. Často je přirovnávána k ikoně šansonu Edith Piaf a je označována jako pokračovatelka jejich odkazu. Mezi její největší hity patří skladby, jako jsou Mon credo či Qu’elle est belle.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Kongresové centrum Praha nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!