Festival Šternberský kopec zahájí vystoupení Majka Spirita a ATMO Music. Zahrají i Olympic a Věra Špinarová

Festival Šternberský kopec zahájí vystoupení Majka Spirita a ATMO Music. Zahrají i Olympic a Věra Špinarová  

Areál Státního hradu Šternberk i letos rozezní festival Šternberský kopec, který je již nedílnou součástí hudebního léta v Olomouckém kraji. Během svého třináctého ročníku nabídne stálice české i slovenské scény nejrůznějších žánrů. Dorazí třeba slovenský rapper Majk Spirit, pražská kapela Mig 21 či legendární Olympic.

Šternberský kopec startuje v pátek 29. července a letos vůbec poprvé nabídne dva festivalové dny. Ten první, páteční, bude zkrácený.  Vystoupí během něho Majk Spirit, liberecká formace ATMO Music a zpěvačka SIMA, která celý festival zahájí. Sobotní den pak odstartuje koncert kapely Mig 21, v jejímž čele vystupuje oblíbený showman Jiří Macháček. Následovat budou formace The Fellas, Cocaine Party a O5 a Radeček.

Večerní program pak bude patřit česko-polské zpěvačce Ewě Farné, po níž budou následovat skutečné legendy české hudební scény. Návštěvníci se mohou totiž těšit na koncert zpěvačky Věry Špinarové, kterou na pódiu vystřídá kapela Olympic. Celý hudební program letošního Šternberského kopce pak uzavře vystoupení zpěvačky Olgy Lounové.

Šternberský kopec se stal během svých dvanácti let již nepostradatelnou akcí, která každoročně láká stovky návštěvníků. V uplynulých letech nabídla třeba vystoupení kapel, jako jsou Boney M, Kryštof, No Name, Divokej Bill, Tomáš Klus, Desmod, Mandrage, Wohnout a mnoho dalších.

Vstupenky na festival můžete zakoupit přímo na místě. Za celofestivalovou permanentku zaplatíte 790 korun. K dispozici jsou ale i jednodenní vstupenky, kdy každá z nich stojí 490 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!