Helena Vondráčková vystoupí se svým Recitálem v třebíčském divadle Pasáž

Helena Vondráčková vystoupí se svým Recitálem v třebíčském divadle Pasáž 

Helena Vondráčková vystoupí v třebíčském divadle Pasáž

V diáři koncertů populární zpěvačky Heleny Vondráčkové, která patří ke stálicím naší hudební scény již od roku 1964, kdy zvítězila v pěvecké soutěži Hledáme nové talenty, najdete její vystoupení v třebíčském divadle Pasáž ve čtvrtek 9. září 2010 od 19 h pod názvem Recitál.

Helena Vondráčková nahrála v září roku 1964 známou píseň Červená řeka. Rodačka ze Slatiňan nastoupila po maturitě v Chrudimi / v roce 1965/ do angažmá pražského divadla Rokoko a krátce nato získala Zlatého slavíka. Poté následovaly úspěchy v podobě zlatých a platinových desek, natočení několika filmů, z nichž nejznámější je Šíleně smutná princezna.

V letošním roce vyšlo její nové CD pod názvem „Zůstáváš tu se mnou“. Při jeho poslechu pociťujete letní náladu, závan mořského vzduchu a v rytmu letní romantiky zůstanete i dlouho po odeznění šestnácti skladeb především o lásce a vztazích.

Zajímavou novinkou je nový duet Remember me, který Helena Vondráčková nazpívala letos v červnu s německým operním pěvcem Vladimírem Boldtem.

Na konec srpna připravuje koncert pro Moravu. Osudy lidí postižených ničivými povodněmi nejsou lhostejné Heleně ani Michalu Davidovi a Šárce Vaňkové. Rozhodli se, že společně uspořádají koncert, na kterém zazpívají v Přerově bez nároku na honorář a výtěžek věnují lidem na Moravě. Helena Vondráčková vystoupila na benefiční akci i na pomoc postiženým povodněmi na Slovensku. Na září chystá koncerty ve Státní opeře v Praze, z nichž by mělo vzniknout nové DVD.

Třebíčské kulturní středisko připravilo slavnostní hudební recitál Heleny Vondráčkové u příležitosti 5. výročí otevření nového divadla Pasáž v Třebíči. Za doprovodu její skupiny Charlie band ve složení Charlie Blažek-kytara, Vláďa Klement-kytara, Josef Cigánek-bicí, Petr Berki-klávesy a dvou vokalistek zazní osvědčené hity, jako jsou Dlouhá noc, Sladké mámení, A ty se ptáš, co já…, ale také písně z nejnovějšího alba „Zůstáváš tu se mnou“. Hostem večera bude mladá zpěvačka Šárka Vaňková.

Více info na www.mkstrebic.cz

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!