The Tap Tap v Opeře - zase vyprodáno!

The Tap Tap v Opeře - zase vyprodáno! 

Za necelé dva týdny, přesněji 30. listopadu se koná velký mikulášský koncert kapely The Tap Tap ve Státní Opeře Praha. Již pátým rokem tak kapela podporuje sbírku na dostavbu Jedličkova ústavu a škol.

Letošní ročník Mikulášské v opeře nabídne nejednu novinku.

Jako spolu moderátor slavnostního večera se vedle Ladislava Angeloviče objeví bývalý tiskový mluvčí ministerstva zdravotnictví a absolvent škol Jedličkova ústavu Tomáš Cikrt. Ke své roli moderátora poznamenává: "Je mi velkou ctí, že mohu spolupracovat s partou takových profesionálů jako je Láďa Angelovič a jeho kolegyně a kolegové z kapely The Tap Tap. A jak už jsem zjistil z prvních setkání, asi si přitom užijeme dost legrace. Líbí se mi laskavý scénář, samozřejmě se těším na písničky a jsem rád, že spolu pomůžeme získat peníze pro Jedličkův ústav, který mi kdysi poskytl útočiště. Státní opera zažije kouzelný večer!"

Speciálně pro The Tap Tap napsal novou písničku “Smutná optimistka” místopředseda vlády Pavel Bělobrádek a zahraje si v ní i sólo na kytaru.

"Sám vím, co je to zdravotní hendikep. Vidět ale The Tap Tap znamená, trochu se zastydět.  Když mně bylo řečeno, že moje chromé prsty zrovna v Tap Tapu neomlouvají, nezbylo mně, než výzvu vystoupit na pódiu přijmout, když už se text písně ujal", dodal ke svému chystanému vystoupení Pavel Bělobrádek. 

Kapelu na trombon doprovodí přednosta spinální jednotky ve FN Motol Jiří Kříž, který po úraze sám žije život s postižením, operní pěvci s handicapem Daniela Valíčková a Radek Žalud, talentovaný nevidomý pianista a zpěvák Jan Jareš, generální ředitel Fordu ČR Jan Laube a lidová muzika Notičky.

Během koncertu The Tap Tap představí v premiéře svůj nový videoklip ke skladbě "Moje volba". Vznik klipu podpořili přispěvovatelé crowdfundigového serveru Startovač.cz, takže se po více než půl roce všichni seznámí s pirátskou rodinkou Chromáků.

Výtvarným autorem animovaného videa, které partnersky vzniklo v postprodukční společnosti RUR je výtvarník Jan Augusta. Piráti využijí své kompenzační pomůcky jako nástroje při překonávání překážek a vše skončí šťastnou katastrofou. Předvánočním dárkem členům kapely The Tap Tap je nová kolekce zimních svetrů s motivem kapely The Tap Tap, která vznikla ve spolupráci s tradiční českou oděvní firmou Kama. K mání jsou i pro veřejnost na www.kama.cz/novinky a jejich nákupem podpoříte kapelu částkou 500 Kč.

Vstupenky na tento koncert jsou již vyprodané. Fanoušky, na které se vstupenky nedostaly, ale kapela The Tap Tap opět nezklame. Koncert mohou sledovat v přímém televizním přenosu, během něhož může kdokoliv na sbírku přispět zasláním dárcovské SMS. Přímý přenos uvidíte na druhém programu České televize 30. listopadu od 18 hodin.

Více informací:

  • http://www.tapvopere.cz
  • http://www.thetaptap.cz/
  • https://www.facebook.com/TheTapTap

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

The Tap Tap v Opeře - zase vyprodáno!The Tap Tap v Opeře - zase vyprodáno!The Tap Tap v Opeře - zase vyprodáno!
 

Mohlo by se ti líbit...

Národní divadlo - Státní opera... nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!