Plavba po Vltavě s Matahari Kamilou Nývltovou

Plavba po Vltavě s Matahari Kamilou Nývltovou 

Zpěvačka Kamila Nývltová na chvíli utekla z prken divadla Broadway, kde v těchto dnech pilně zkouší nový muzikál Michala Davida Matahari a ve chvilce volna uspořádala vyhlídkovou plavbu po Vltavě pro všechny své příznivce.

Nebyla by to Kamila, kdyby příjemné okamžiky na pohupující se lodičce nezpříjemnila návštěvníkům několika svými písničkami. Zároveň všechny pozvala na svůj první vánoční koncert, který se uskuteční 10. prosince 2013 v divadle Broadway v Praze.

V programu vystoupí i hosté - Marian Vojtko, Dasha, Renata Drössler, Maranatha Gospel Choir a živý orchestr Š. Eliáš & Hard Pop Job. Nebude chybět ani videoprojekce s fotografiemi a koncert též bude obohacen o slosovatelné vstupenky o velké ceny. Na tomto koncertu zazní převážně písničky z nového vánočního CD, které vyjde na podzim tohoto roku a bude nést stejný název jako koncert, tedy „Kouzlo okamžiku".

Kamila tedy tyto dny tráví mimo jiné také ve studiu HD Daniela Hádla. Na připravovaném CD bude mimo krásných vánočních písní i duet se zpěvačkou Lucií Bílou nebo Marianem Vojtkem. Jedná se o neobyčejné hudební zpracování světoznámých koled a skladeb s vánoční tématikou i se symfonickým orchestrem v moderním a klasickém pojetí. Pro album byla vybrána hudební díla v různých jazykových verzích, včetně několika bonusů.

V pauze mezi písničkami se na lodičce Kamila podepisovala a fotila se všemi svými příznivci. Není tajemství, že zpěvačka se v nedávné době také stala tváří čistě přírodní kosmetiky Overshine, pro kterou nafotila úžasný katalog. Ten šel mezi fanoušky na dračku.

Hlavním tematem k hovoru však byl pochopitelně nový muzikál Matahari.

„V muzikálu ztvárňuji postavu Margarethy, což je mladá Mata Hari, a musím říct, že v tomto muzikálu poprvé v životě více tančím než zpívám. Muzikál bude krásný hlavně v tom, že se v něm spojila jak činohra, tak čistý zpěv a tanec, což není v některých muzikálech úplně vidět. Na Matahari určitě zajděte, bude to něco jiného. Neuslyšíte tam tak často ty „velké písně" Michala Davida, na které jste zvyklí, ale uslyšíte v něm jeho swingové či jazzové věci, což je zajímavá změna. Samozřejmě ani krásné „velké" milostné duety nebudou chybět," řekla Kamila o novém projektu, který pro tuto sezónu připravuje divadlo Broadway, a jehož premiéra je naplánovaná na 26. září.

Jak je vidno, sympatická zpěvačka se ani trochu nenudí. Pro představu, jak veselá plavba po Vltavě probíhala, Vám nabízím k nahlédnutí fotogalerii pod článkem!

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!