Fotogalerie: Colours of Ostrava 2013 -pátek

Fotogalerie: Colours of Ostrava 2013 -pátek100%

Dvanáctý ročník multi žánrového festivalu Colours of Ostrava se, po velké chvále a radosti všech účastníku, konal znova v úžasném areálu Dolní oblasti Vítkovic v Ostravě.

Pátek 19.7.2013 byl poněkud nabitější oproti čtvrtku. Program začínal již kolem poledne a návštěvníky se mohli těšit nejen na skvělé kapely, ale také na promítání filmů, mnoho divadel, diskuzí apod.

Dle mého názoru byl ten den jeden z nejlepších. Na hlavní stage se vystřídali hvězdy jako Dub FX, Asaf Avidan, Damien Rice či Woodkid a myslím, že vystoupení každého z nich uchvátilo většinu posluchačů.

Z českých muzikantů zahráli na různých stagích např. Pražský výběr, Xindl X, Aneta Langerová, Markéta Irglová či skupina Umakart. To se opravdu nedalo vše stihnout.

Na tzv. "dvojce", jak ředitelka festivalu Zlata nazývá Arcelor Mittal stage, program zahájili Pipes and Pints, poté to pořádně rozjela kapela Russkaja, která se mi navždy vryla do paměti právě svou nevídanou show.

Každý si našel něco svého, každému se líbilo něco jiného. Já osobně v pátek také navštívila divadlo, a to konkrétně Péráka od VOSTO5. Je zbytečné něco říkat, stačí jednoduché WOW! 

Na diskuzní scéně Reflexu jsme oslavili společně s kapelou Tatabojs 25 let založení kapely. 

V Gongu v tzv. Cinestar stage jsme si odpočinuli při promítání filmů jako například Lore, Hasta la vista! či Obchod pro sebevrahy.

Foto: Kateřina Čajanková

Názor informuji.cz: 100%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!