Křest videoklipu Jarka Šimka - Change The Game

Křest videoklipu Jarka Šimka - Change The Game 

Change The Game, to je videoklip ke stejnojmenné písni Jarka Šimka. Chvílemi připomíná futuristickou hru s poměrně odvážnými až drsnými prvky. Každopádně je to zajímavá podívaná, kde nechybí experiment, dynamika a napětí.

Po letech se tak Jarkovi splnil jeho sen a k tomuto klipu si kromě režie napsal také scénář. Hudebně se na klipu kromě Jarka podílel i DJ Magix a Reppy, textařsky Ian Kelosky. Vizuální a speciální efekty zastřešili Mike Oganesjan a Armen Mailyan. Pod vizáž a styling se podepsala Marika Janečková, která si zde také zahrála, rovnou hlavní roli drsné blondýny.

Exkluzivní premiéra a křest se konaly ve středu 31. října 2012 v pražském klubu Bellbery a o VIP hosty nebyla nouze. Za kmotry si Jarek Šimek zvolil Evu Pilarovou a Tomia Okamuru. Moderátorsky se této akce zhostila Gábina Partyšová.

Ve společném duetu vystoupily Eva Pilarová a redaktorka Top Star Mirka Roubíková, italština zazněla v podání pěvecké dvojice Jalisse. Nechyběla švýcarská sourozenecká skupina Sinplus. Zazpívali také Martin Maxa, Zbyněk Drda a řada dalších.

K zástupu gratulantů se zařadila také  Dominika Mesarošová, italské pěvecké duo Andrea Andrei a Davide Mattioli, model Filip Sokol, Zdeněk Podhůrský a Jiří Krampol.

Co řekla Eva Pilarová na adresu svého kmotřence? „ Já znám Jarka, ještě než začal zpívat a je to profík, který ze sebe nic nedělá. Když jsem slyšela některé jeho skladby a slyšela o úspěších, které má mimo republiku, tak jsem tiše žasla“,

Dle slov Tomia Okamury „Tento klip má zahraniční nádech, není to takový ten amatérský klip,  s náznakem socializmu, ale je to skutečně klip západního střihu.“

Jiří Horák, jehož firma King Smoking zde oslavila první výročí své existence a spolupracuje s nadací pro sluchově postižené Dar sluchu, jí v rámci večera předala šek v hodnotě dvacet tisíc korun. Současně slíbil nákup přístroje, který umožňuje odhalit sluchovou vadu už u kojenců a následně ho lépe léčit.

Doufejme, že tento netradiční videoklip přispěje svou hravostí až provokativností k oživení české, možná i světové hudební scény…

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!