CeliakiFest oznamuje hudební program! Vystoupí Mydy Rabycad i Emoce

CeliakiFest oznamuje hudební program! Vystoupí Mydy Rabycad i Emoce  

O tom, že CeliakiFest nebude pouhým gastro festivalem, není již žádných pochyb! Pro své návštěvníky připravuje nejen vybrané bezlepkové lahůdky, ale také bohatý kulturní program. Ve středu 6. dubna zveřejnili organizátoři jméno hlavní hudební hvězdy. Dorazí Mydy Rabycad, ale i holýšovská kapela Emoce.

CeliakiFest, který nabídne návštěvníkům premiérový ročník plný bezlepkových dobrot i kulturních překvapení, proběhne 4. červnaplzeňské Papírně a nabídne celodenní zábavu pro celou rodinu. Jedním z velkých lákadel je i večerní hudební program. Jeho hlavní hvězdou nebude nikdo jiný než kapela Mydy Rabycad. Ta nabídne návštěvníkům svižný set plný elektroswingových melodií. Takže si nezapomeňte obout pohodlné taneční botky, párty to totiž bude energická i bláznivá.

Pražská kapelka Mydy Rabycad vznikla na začátku letních prázdnin v roce 2012. V čele s charismatickou Žofií nabízí svým fanouškům nejen oblíbené elektroswingové melodie, ale také pořádnou show plnou tance, kostýmů i světelných efektů. Své první album s názvem Let Your Body Move pokřtila již v roce 2013. Na svém kontě má nyní ale již druhou desku. Ta nese název Glamtronic a byla vydána v březnu minulého roku. Obsahuje jedenáct skladeb a i díky ní se umístili Mydy Rabycad na druhém místě v objevu roku Ankety Žebřík.

Mydy Rabycad na to však nebudou sami! Publikum nejprve rozehřeje kapela Emoce z Holýšova. Mladá rocková kapela, v jejímž čele stojí mladičká rusovlasá bubenice, nedávno zveřejnila svůj druhý singl Klín, ke kterému natočila i videoklip. V současné době pracuje na svém debutovém albu. To pojmenuje jako Jazykoklamy a zakoupit ho budou fanoušci moci již v květnu tohoto roku.

Kromě hudebního programu a restauračních stánků s bezlepkovými specialitami nabídne CeliakiFest ještě další kulturní program. Podrobnější informace vám přineseme již brzy! Lístky na festival je možné zakoupit již nyní na internetovém portálu Ticketstream. Seženete je za akční cenu 90 korun. 

Foto: Nino Zardalishvili

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Papírna nabízí i další akce

Umělci: ,

Místo konání: Papírna

Více o "CeliakiFest"

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!