Film Padesát odstínu temnoty láká i na soundtrack s mnoha exkluzivními songy

Film Padesát odstínu temnoty láká i na soundtrack s mnoha exkluzivními songy

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Již zhruba za měsíc se v kinech dočkáme dlouho avízovaných Padesáti odstínů temnoty, které navazují na veleúspěšný film Padesát odstínů šedi z roku 2015. Ten při rozpočtu čtyřiceti miliónů dolarů vydělal po světě celkem 571 miliónů, čímž se stal jedním z nejúspěšnějších filmů poslední dekády. Producenti očekávají podobný zájem i u nadcházejícího pokračování, a tak neponechávají naprosto nic náhodě.

Propagace k filmu Padesát odstínů temnoty běží na plné obrátky, na sociálních sítích se objevují nové fotografie z natáčení a další série trailerů a do rádií se pomalinku dostává i titulní píseň I Don’t Wanna Live Forever, kterou nazpíval Zayn a Taylor Swift. Navíc byl právě zveřejněn i obsah celého soundtracku, který bude tento film doprovázet. Zatímco v předchozím díle producenti vsadili hudebně například na Ellie Goulding, Beyoncé, The Rolling Stones, Skylar Grey nebo rappera The Weeknda, tentokrát jdou ještě dál a připravili kolekci mnoha exkluzivních písní, které byly natočeny speciálně pro účely filmu a soundtracku.

Těšit se tak můžeme například na nový song Not Afraid Anymore od americké zpěvačky Halsey, nebude chybět ani Sia, která přispěla písní Helium, dále Corinne Bailey Rae, která přezpívala hit The Scientist od kapely Coldplay a Kygo se žhavou novinkou Cruise. To celé doplní i dva songy od Dannyho Elfmana a velmi očekávaný duet Nicka Jonase a Nicki Minaj, který by měl být představen v druhé polovině tohoto měsíce.

Připomeňme, že film Padesát odstínů temnoty jde do českých kin již 9. února, o den později bude ke koupi i zmiňovaný soundtrack. Jeho kompletní obsah bude vypadat následovně:

  1. ZAYN & Taylor Swift - I Don't Wanna Live Forever
  2. Halsey - Not Afraid Anymore
  3. JRY (feat. Rooty) - Pray
  4. Tove Lo - Lies in the Dark
  5. Toulouse - No Running From Me
  6. John Legend - One Woman Man
  7. The-Dream - Code Blue
  8. Nick Jonas & Nicki Minaj - Bom Bidi Bom
  9. Sia – Helium
  10. Kygo (feat. Andrew Jackson) - Cruise
  11. Corinne Bailey Rae - The Scientist
  12. Jose James - They Can't Take That Away From Me
  13. JP Cooper - Birthday
  14. The Avener (feat. Mark Asari) - I Need a Good One
  15. Joseph Angel - Empty Pack of Cigarettes
  16. Anderson East - What Would It Také
  17. Frances - What Is Love?
  18. Danny Elfman - On His Knees
  19. Danny Elfman - Making It Real

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!