Muzikál Noc na Karlštejně se opět vrátí na Karlštejn. Vstupenky rychle mizí

Muzikál Noc na Karlštejně se opět vrátí na Karlštejn. Vstupenky rychle mizí

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Po obrovském úspěchu, jenž zaznamenalo letošní letní uvedení muzikálu Noc na Karlštejně přímo na hradě Karlštejně, se známý příběh na hradní nádvoří vrátí i příští rok. Chce tak potěšil zájemce, na které se kvůli velkému zájmu nedostalo tento rok, i ty, kteří si chtějí tento zážitek prožít znovu. Většina vstupenek je ale již nyní vyprodána.

Legendární muzikál Karla Svobody a Jiřího Štaidla Noc na Karlštejně se opět vrátí do originálních kulis starověkého hradu v létě 2017. Celkem bude připraveno třináct představení, které se uskuteční od 30. června do 12. srpna, kdy uzavře muzikálovou sérii benefice pro Karlštejn, jejíž výtěžek poslouží k restaurování nástěnných maleb v Kostele Panny Marie v Mariánské věži hradu.

Návštěvníci se mohou těšit na kompletně původní obsazení. V hlavních rolích opět vystoupí Hana Holišová a Daniel Bambas. Chybět ale nebudou ani Jan Kříž, Pavel Vítek, Regina Rázlová, Miloslav Mejzlík, Václav Knop, Ivana Korolová a Tomáš Smička.

Muzikál Noc na Karlštejně se toto léto vrátil na Karlštejn v režii Václava Knopa v souvislosti s oslavami 700. výročí narození Karla IV. A u veřejnosti zaznamenal neočekávaný úspěch. „Všechna představení byla rychle vyprodána, a tak jsme se s panem kastelánem dohodli na pokračování i v příštím roce," vysvětluje producent Janis Sidovský.

Vstupenky na letní představení jsou v internetovém předprodeji již nyní. A opět velmi rychle mizí. Zájemci je seženou od 350 do 690 korun. Na benefici Pro Karlštejn pak mohou lidé přispět prostřednictvím portálu HitHit, kde se vstupenky pohybují od 450 korun a kromě programu si divák odnese i pamětní grafický list.

Více na: http://www.divadlokarlstejn.cz/

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Státní hrad Karlštejn nabízí i další akce

Více o "Noc na Karlštejně"

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!