Ypsilonka si připomíná 100 let Kafkovy Proměny

Ypsilonka si připomíná 100 let Kafkovy Proměny

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Je tomu 100 let od vůbec prvního vydání povídky Proměna od Franze Kafky. V německém originále vyšla v roce 1915, v českém překladu v roce 1929.

Toto významné výročí si studio Ypsilon připomene novinkou na svém repertoáru – Proměna s podtitulem Řehoř už toho má dost vznikla s výraznou úpravou a režií Arnošta Goldflama. Hra byla uvedena již na konci minulé sezony, nyní se vrací v popremiérové repríze.

Vstupenky na představení 25. a 29. října je možné v Ypsilonce zakoupit s výjimečnou slevou 20 %. V rámci této akce Ypsilonka navíc odměňuje diváky přímo před představením – v soutěži mohou vyhrát až 8 volných vstupenek na vybraná představení.

Ypsilonka na podzim nezahálí

Kromě připomenutí významného výročí studio Ypsilon dále chystá také účast na královéhradeckém festivalu Čekání na Václava s úspěšnou inscenací Sežeňte Mozarta! a v listopadu se již tradičně připojí k celoevropské akci Noc divadel 2015.

Ke stěžejním událostem podzimu navíc přibude premiéra vysílání záznamu již kultovní inscenace Prodaná nevěsta aneb Pojď domů, ona brečí na ČT Art, a to ve středu 28. října.

Fotografie představení Proměna: Pavel Vácha

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Studio Ypsilon nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Studio Ypsilon

Více o akci...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!