Muzikál Sněhová královna připravil pro naše čtenáře slevu na vstupenky

Muzikál Sněhová královna připravil pro naše čtenáře slevu na vstupenky

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Muzikál Sněhová královna vstupuje do své druhé divadelní sezony. Od premiéry 20. září 2014 má za sebou již 70 repríz. Na prkna divadla Hybernia se vrací od 11. října 2015 ve dvaceti představeních.

Původní pohádka Hanse Christiana Andersena má tísnivou atmosféru, popisuje boj se zlem, kde na jedné straně je láska dvou dětí Gerdy a Kaye, na druhé straně Sněhová královna jako ztělesnění zla.

Česká muzikálová verze autorů Zdeňka Bartáka a Aleny a Jana Pixových je volně inspirovaná původním příběhem, ovšem méně ponurým, se snahou pobavit, a hlavně – je přizpůsoben malým divákům. Režie se ujal Lumír Olšovský.

Dětská dvojice Gerda a Kay jsou oproti předloze dospělí, mladí snoubenci. Ve ztvárnění hlavní role Sněhové královny se střídají Dagmar Patrasová a Mahulena Bočanová. Rozporuplnost královny přibližují dvě další postavy jako dvě protichůdné síly: postava ONA coby zlo a ON jako dobro. Jedna z alternací postavy ONA, Michaela Nosková, byla v letošním roce nominována na divadelní cenu Thálie.

Vstupenky na veřejnou generálku, která se koná 11. října od 11 a 15 hodin můžete mít už za 249 Kč. Vstupenky si stačí objednat na emailu objednavky@pixa-pro.cz a zadat heslo Informuji.cz.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Divadlo Hybernia nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Divadlo Hybernia

Více o "Sněhová královna"

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!