Neviditelná výstava slaví 3. narozeniny. Chytněte si svou VIP vstupenku

Neviditelná výstava slaví 3. narozeniny. Chytněte si svou VIP vstupenku

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Neviditelná výstava ve spolupráci s Glamour production připravila netradiční módní přehlídku s nevidomými modelkami u příležitosti 3. výročí působení v ČR.

Tváři módní přehlídky je Miss 2010 Jitka Válková, která se na "přehlídkovém mole“ objeví zcela výjimečně a předvede luxusní šaty od Boutique no.5. Kromě účastí na módní přehlídce se pozvaní hosté můžou těšit i na Jitčino společně pěvecké vystoupení s nevidomými hudebníky. Další modelkou, která zažije comeback – zatím jenom ojedinělý, je bývalá profesionální modelka, majitelka agentury Ortiga models a v současné době i moderátorka Tip rádia Martina Kopřivová. Těšit se můžete i na iMiss 2012 Nikolu Frankovou.  Celým večerem bude provázet krásna a zkušená moderátorka Míša Jadrná.

Den před narozeninami, 31.3. v 15 hod., bude vypuštěno 333 balonků na Karlově náměstí s vzkazem. Kdo přinese vzkaz zpátky, dostane jednu volnou vstupenku na výstavu.

Neviditelná výstava se již třetím rokem snaží zábavnou a netradiční formou přiblížit svět nevidomých a slabozrakých. Na Neviditelné výstavě se řídíte výhradně hmatem, sluchem, čichem a smyslem pro rovnováhu. Díky dočasné ztrátě zraku a obtížím při orientaci zjistíte, že svět může být i bez onoho klíčového smyslu stále krásný.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!