Hanka Kynychová už posedmé tančí s dětmi z dětských domovů

Hanka Kynychová už posedmé tančí s dětmi z dětských domovů

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Charitativní projekt Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou už posedmé vyplnil několika stovkám dětí z dětských domovů po celé republice tento rok jejich volnočasové aktivity tancem, zpěvem a sportem, aby si 25. listopadu v rámci finálové show zasoutěžily o medaile a předvedly, kdo má v těchto oborech největší talent.

„Snažíme se dětem předat hlavně zážitky a emoce z pocitu, když jim někdo zatleská a pochválí je,“ vysvětluje Kynychová smysl finálových závodů a dodává: „Proto od nás děti nedostávají žádné velkolepé dary nebo šeky s tučnými částkami. Kromě drobností jsou je odměnou hlavně vystoupení hvězd českého showbyznysu, které vystupují bez nároku na honorář.“

Děti se tak setkají s téměř padesátkou známých osobností jako je například Dara Rolins, Ewa Farna, Monika Bagárová, Leona Machálková, Kateřina Neumannová, Gabriela Partyšová, Sabina Křováková, Gabriela Gunčíková, Iva Kubelková, Markéta Hrubešová, Libuška Vojtková, Petr Vágner, Karel Voříšek, Jaroslav Svěcený a řada dalších. Známé tváře je přijdou motivovat v době mezi 9.30 a 18.30 do klubu Futurum na Smíchově. Finálovou show provede závodníky a návštěvníky v dopolední části Markéta Mayerová, v části odpolední pak Miluše Bittnerová.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Futurum Music Bar nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Futurum Music Bar

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!