SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na jeden z květnových koncertů

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na jeden z květnových koncertů 

Během května se uskuteční na třech různých pražských lokacích hned čtyři koncerty. Zasoutěžte si s námi o vstupenky na jeden z nich dle vašeho výběru!

Victoria Hanna a Omri Mor

Výrazné osobnosti jeruzalémské scény, zpěvačka Victoria Hanna a klavírní virtuóz Omri Mor, se ponoří k pramenům levantské hudby. Posluchače v historickém sále pražské Novoměstské radnice zavedou 21. května na inspirativní místa setkávání židovských a arabských kultur.

Cyrus Chestnut udá slavnostní tón 29. ročníku Mezinárodního festivalu jazzového piana

V reprezentativních prostorách Sukovy síně pražského Rudolfina vystoupí 22. května klavírista, americký skladatel a producent Cyrus Chestnut, označovaný za jednoho z nejlepších hráčů svojí generace.

Abate Berihun & Addis Ken Project přenese dávná kulturní pouta mezi Etiopií a Izraelem do kontextu současného jazzu 

Není vůbec nelogické, že jedna z nejzajímavějších nových ethiojazzových formací vznikla v Izraeli a s asistencí tamního hvězdného pianisty Roye Mora. Komunikace mezi ethio-jazzem a tím, čemu bychom mohli říkat jazz levantský, je historicky daná a přirozená. Sami se můžete přesvědčit 28. května v historickém sále pražské Novoměstské radnice.

S kvintetem Roberta Bossarda se v sále rozhostí starosvětská jazzová pohoda

Švýcarský kytarista a skladatel Roberto Bossard sází na nejlepší tradici amerického moderního jazzu, do které ho zasvětil i samotný Joe Pass. Díky tomu se Chodovská tvrz ocitne 30. května někde v New Yorku a posluchači se vydají na výlet časem od soudobého jazzového mainstreamu až po éru bebopu a hard bopu.

Pozor! Na KAŽDÝ koncert budeme losovat tři výherce, kteří od nás obdrží dvě vstupenky. Je tedy podmínkou k odpovědi také připsat, o jaký koncert soutěžíte / jaký vás nejvíce zaujal.

Soutěžní otázka zní:

Odkud pochází Cyrus Chestnut?

a) z Ameriky

b) z Etiopie

c) z Izraele

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište "NÁZEV KONCERTU, O KTERÝ MÁTE ZÁJEM"). Výherce vyhlásíme v úterý 16. května. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: P&J Music

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Jazzová sekce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!