Japonští bubeníci Yamato dorazí do Česka se svojí audiovizuální show

Japonští bubeníci Yamato dorazí do Česka se svojí audiovizuální show 

Fenomenální bubeníci plánují na rok 2024 světové turné s novým konceptuálním představením pod názvem Hinotori - The wings of the Phoenix. V rámci World Tour 2024 zavítají v prosinci také do šesti měst České republiky. Představí se postupně v Ostravě, Zlíně, Plzni, Hradci Králové, Brně a turné zakončí v Praze.

V roce 2024 bubeníci vyjíždějí s novým představením Hinotori – The wings of the Phoenix, které bude oslavou pohybu, vytrvalosti, pevné vůle v cestě za zdrojem života – Sluncem.

Návštevníci se mohou těšit na velkolepou audiovizuální show. Dvě hodiny nekonečné energie Taiko bubeníků Yamato – The Drummers of Japan je vždy nezapomenutelným zážitkem pro všechny věkové skupiny.

Soubor Yamato založil v roce 1993 Masa Ogawa v Prefektuře Nara, která je považována za kolébku japonské kultury. V současné době zde soubor stále sídlí a s tradičními japonskými bubny Wadaiko cestuje po celém světě. Během jejich bubenické show, kde se mísí bubnování s tradičními japonskými motivy, je použito několik desítek originálních japonských bubnů – včetně bubnu Odaiko vyrobeného z ohromného více než 400 let starého stromu.

Předprodej vstupenek za výhodné ceny a termíny jednotlivých zastávek najdete na portálu Ticketstream.

Foto: Facebook 倭 -Yamato The Drummers of Japan

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!