Za týden startuje První turné: Leoš Mareš navštíví řadu českých měst

Za týden startuje První turné: Leoš Mareš navštíví řadu českých měst 

Známý moderátor a bavič Leoš Mareš odstartuje za týden svoje turné napříč Českem. Hudebně zábavná šňůra započne 13. března v Kladně v místním kulturním domě a skončí 25. dubna v Praze v Kongresovém centru.

Kluk z Berouna, který se do povědomí lidí dostal nejdříve jako moderátor a později jako zpěvák s kožichem.

Jeho hudební dráha by se dala popsat v jednom odstavci. Na prahu milénia ho specifikovala Tři slova: emoce, nevšednost a kožich. Jeho touha být slavný byla spalující, jeho cílevědomost fascinující. Ale jak zní v jedné jeho skladbě "Vždycky chtěl jen hvězdy uvádět, svou výřečnost na podiu předvádět". A právě proto jako zpěvák “Nikdy nezažil, jak při turné chutná kalba”. Ale Teď, teď se to stane. Teď možná dostal svůj Nejlepší nápad. Toto jaro Leoš Mareš uvede sám sebe v originální show. Připravil si pro fanoušky vodopád podívané, na které uslyšíte všechny jeho hity, ale také skladby, které znají pouze fajnšmekři, kteří jeho alba před dvaceti lety projeli celá. Ještě musí “Všechny texty po večerech nastudovat, po rádiu chorošku natrénovat”.

Na jarním turné nebudou chybět tanečníci, vyšperkované scénografické zpracování, mnoho kostýmů a překvapení. Vyražte do vašeho nejbližšího města na večer plný hudby a humoru Leoše Mareše. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketstream.

Foto: Ticketstream

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!