Divadlo Kalich slaví a chystá se na Prima Hvězdné léto ve velkém stylu

Divadlo Kalich slaví a chystá se na Prima Hvězdné léto ve velkém stylu 

Divadlo Kalich již nyní láká na letní divadelní pohodu pod žižkovskou věží. Právě tam zakotví již tradiční Prima Hvězdné léto, a to od 26. června až do 5. září. Diváci se mohou těšit na zavedené komedie, ale také na tři letní premiéry i zcela unikátní muzikálový večer.

Co se chystá pod žižkovskou věží

Prima Hvězdné léto pod žižkovskou věží započne svou letní jízdu 26. června Dobře rozehranou partií. Bláznivá komedie o stárnoucím morousovi Fredovi (Radek Holub), jehož život se převrátí vzhůru nohama díky temperamentní hospodyni Rozalii (Barbora Hrzánová), se již od listopadu minulého roku zařadila na repertoár Divadla Kalich. A sklidila tu úspěch. Čeká ji ovšem ještě letní premiéra právě pod žižkovským nebem.

Foto: Divadlo Kalich

Na svou první letní premiéru čeká také bláznivá komedie Komorního divadla Kalich Což takhle dát si chobotnici? o tom, co mají společného zloději a pojišťováci. O jak velký byznys by mohlo jít, to za vás vyzkouší Karel Zima a David Suchařípa v hlavních rolích.

Foto: Divadlo Kalich

Ovšem tou v současnosti nejočekávanější novinkou Divadla Kalich je blížící se premiéra Návštěva na zabití. Tato britská konverzační komedie se představí divákům v Divadle Kalich již 13. března a míří i na Prima Hvězdné léto. Návštěva na zabití s Taťjanou Medveckou, Sabinou Laurinovou, Matoušem Rumlem vypráví komický příběh manželů, kteří neví, co si počít s nevyžádanou návštěvou výstřední Američanky Elsy.

Foto: Divadlo Kalich

Vedle novinek se diváci mohou těšit samozřejmě i na zavedená představení Divadla Kalich, jeho komorní scény i na hostující představení. Nenechte si ujít třeba Čochtan vypravuje, S Pydlou v zádech, Federer – Nadal, Úča musí pryč, Carmen Y Carmen, Na poslední chvíli, Veletoč, Ani spolu, ani bez sebe, Lakomec, Žena za pultem 2: Pult osobnosti, Caveman a mnoho dalších.

Nouze nebude ani o koncerty. Své koncerty pod žižkovskou věží již tradičně odehrají Tomáš Klus i Ondřej Havelka s Melody Makers. Letos se můžete těšit také na unikátní galakoncert Nebe na Zemi, v němž se vzácně sejdou Adam Plachetka a Ondřej Havelka s orchestrem Melody Makers u slavných písniček Jaroslava Ježka a dvojice V + W.

Divadlo Kalich slaví 25 let

Aby toho nebylo málo, Divadlo Kalich slaví své 25. narozeniny. Prima Hvězdné léto tak připravuje výběr nejlepších skladeb a čísel z muzikálů Divadla Kalich od prvního Hamleta až po nejnovější Biograf láska. Zpívat, tančit, ale také třeba vyprávět budou Michaela Tomešová, Marie Křížová, Roman Tomeš, Jan Tenkrát, Přemysl Pálek a další. Proto tyto dva jedinečné večery budou součástí celoročních oslav.

Prima Hvězdné léto pod žižkovskou věží proběhne od 26. června do 5. září 2024. Buďte u toho - vstupenky jsou již v prodeji.

Foto: Divadlo Kalich

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Letní scéna pod žižkovskou... nabízí i další akce

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!