Světelný park Winter Wonderland odstartoval svoji sezónu

Světelný park Winter Wonderland odstartoval svoji sezónu 

Winter Wonderland se počtem instalací stal největší světelný park na světě. Tvůrci parku se inspirovali v zábavních parcích v Londýně, Paříži, New Yorku nebo Dubaji. Od 12. listopadu do do 29. února se můžete vydat s celou rodinou do světa fantazie a inspirace.

Winter Wonderland je pohádkový a fantazy svět plný velkolepých světelných instalací, interaktivních atrakcí a zábavy. Návštěvníci se zde setkají s Popelkou, Šípkovou Růženkou, Kráskou a Zvířetem, Ariel, Pinocchiem i Lvím královstvím.

Světelné sochy jsou obrovské, pohádkový zámek má výšku přes 10 m a krokodýl je dokonce průchozí. Mnoho instalací je pohyblivých, víly mávají křídly, květiny mrkají a kola od kočárů se točí. Součástí parku je i mnoho interaktivních atrakcí jako jsou pohádkové kolotoče, veselý vláček, ale také podmořské bludiště, světelný klavír houpačky i pohyblivá vílí křídla.

Celý park o rozloze přes 30 tisíc m2 přímo před OC Letňany pojme několik tisíc návštěvníků. Kromě krásného světa pohádek návštěvníci mohou ocenit i obrovské safari plné slonů, lvů a gazel nebo podmořský svět s bludištěm, kouzelnou vílí zahradu a veselé Šmouly.

Kmotrem celého parku se stal Miroslav Donutil, který pro park namluvil pohádku. Tu návštěvníci uslyší v kouzelném lese od mluvícího stromu.

Světelný park Winter Wonderland je otevřen každý den od 15.00 do 21.30 v obrovském parku před Obchodním centrem Letňany. Vstupenky jsou k dostání na portálu Ticketstream.

Foto: archiv Winter Wonderland

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!