SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na muzikál Srdcový král

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na muzikál Srdcový král 

Dvě nesmrtelné ikony se scházejí v romantické muzikálové komedii Srdcový král. Hity krále rokenrolu v současném soundu provázejí volnou adaptaci jedné z nejslavnějších komedií všech dob, Shakespearova Večeru tříkrálového, přeneseného do Ameriky 20. století. Zasoutěžte si o volný vstup!

Do ospalého městečka s náměstím malým jak konzerva jednoho dne přijíždí na motocyklu záhadný cizinec Chad, aby všechny jeho obyvatele nakazil rebelstvím své hudby, připomněl jim, jak opojné je být zamilovaný, a jejich nudné životy navždy převrátil vzhůru nohama…

V hlavních rolích se představí Jan Kříž, Michaela Tomešová, Roman Tomeš, Jan Tenkrát, Zbyněk Fric, Marie Křížová, Marika Procházková a další.

V případě, že toužíte po návštěvě Divadla Kalich a jeho úspěšného muzikálu Srdcový král, zasoutěžte si s námi o vstupenky! Ve hře jsou 3x dvě vstupenky na termín 4. listopadu.

Soutěžní otázka zní: Jaká z největších světových hudebních ikon doprovází broadwayskou muzikálovou komedii Srdcový král? 

a) Michael Jackson

b) Tina Turner

c) Elvis Presley

Správnou odpověď na soutěžní otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište SRDCOVÝ KRÁL). Výherce vyhlásíme 24. září. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Divadlo Kalich

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Kalich nabízí i další akce

Místo konání: Divadlo Kalich

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!