SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Čokoládový Festival

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Čokoládový Festival  

Od pátku 15. do neděle 17. září odstartuje na zámku Slavkov Čokoládový Festival s kulinářskou přehlídkou a prodejními stánky s čokoládovými delikatesami. V září na Slavkov navážou také města Pardubice a Havlíčkův Brod. Zasoutěžte si s námi o vstupenky!

Čokoládový Festival zamíří na nádvoří zámku a v horní severní části koníren. Uvnitř najdete čokolády, čokoládové tabulky, pralinky, lanýže a na nádvoří najdete zase kávu, čokoládové churros, makrónky, pivo, čokoládové maso, pop porn, víno, karamel, italské produkty, vafle a další.

Návštěvníky čekají různé druhy čokolád u více než 25 stánků: ČokoKebab, ČokoFontana, Kamelie – víno z Francie, Mr.Vonka, Jablíčko, Čo-Xo, Čokoládovna Janek, Šmakujto, Koruna pralinky, Chocothopia, Judith sweet art, Kamila Chocolates a mnoho dalších.

Festival ve Slavkově bude následovat Čokoloádový Festival v Pardubicích (22–24.9.) a v Havlíčkově Brodě (28.–30.9.).

Pokud si chcete dopřát tento jedinčený zážitek, můžete se zapojit do soutěže! Ve hře je 15 vstupenek. Každé ze 3 měst bude mít 5 výherců.

Soutěžní otázka zní: 

Z přibližně kolika balónků se skládá balónková výstava?

a) z 10 000

b) z 20 000

c) z 30 000

Nápovědu naleznete v našem článku.

Správnou odpověď na soutěžní otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište ČOKOFEST). Výherce vyhlásíme 13. září. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Čokoládový Festival

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!