Podzimní Čokoládový Festival odstartuje ve Slavkově u Brna

Podzimní Čokoládový Festival odstartuje ve Slavkově u Brna 

Od pátku 15. do neděle 17. září se na zámku Slavkov uskuteční Čokoládový Festival s kulinářskou přehlídkou a prodejními stánky s čokoládovými delikatesami.

Čokoládový Festival se bude konat na nádvoří zámku a v horní severní části koníren. Uvnitř najdete čokolády, čokoládové tabulky, pralinky, lanýže a na nádvoří najdete zase kávu, čokoládové churros, makrónky, pivo, čokoládové maso, pop porn, víno, karamel, italské produkty, vafle a další.

Návštěvníci mohou ochutnat a zakoupit různé druhy čokolád u více než 25 stánků: ČokoKebab, ČokoFontana, Kamelie – víno z Francie, Mr.Vonka, Jablíčko, Čo-Xo, Čokoládovna Janek, Šmakujto, Koruna pralinky, Chocothopia, Judith sweet art, Kamila Chocolates a mnoho dalších.

U příležitosti Čokoládového Festivalu bude k vidění monumentální výstava balónků na téma vesmír. Společnost Balonkar.cz, v jejímž čele stojí umělec Tomáš Okurek, se usadí v horní jižní části koníren a vyrobí sochy z více než 20 000 balónků!

Na výstavu se dostanou pouze návštěvníci festivalu a vstupné bude symbolických 60 Kč.

Návštěvníci se mohou těšit taktéž na kulinářskou přehlídku foodblogerky Květy Vondrákové a na workshop s Mr. Vonkou. K dispozici bude také pódium a prostor pro děti – stánek s malováním na obličej a stánek s malováním čokoládou a barevným pískem. 

Letos pořádají organizátoři i netradiční soutěž! Pět klíčů k pokladu bude uschováno do zlatých čokoládových pohárků, které si návštěvníci mohou zakoupit u vstupu za 30 Kč. Ale pozor, pouze jeden z těchto klíčů otevře truhlu s dárky od našich sponzorů a odměnou 5.000 Kč!

Vstupné činí 90 Kč (60 Kč pro seniory / 60 Kč pro studenty). Děti do 6 let mají na akci vstup zdarma. Zájemci mohou rovněž soutěžit o volný vstup na Slavkov Čokoládový Festival 2023 na www.cokofest.cz

Na místě nebude chybět velký stan v případě nepříznivého počasí.

Festival ve Slavkově bude následovat Čokoloádový Festival v Pardubicích (22–24.9.) a v Havlíčkově Brodě (28.–30.9.).

Foto: archiv Čokoládový Festival

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Zámek Slavkov - Austerlitz nabízí i další akce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!