Adrenalinová střelnice uprostřed Prahy

Adrenalinová střelnice uprostřed Prahy 

Láká vás střelba a hledáte místo, kde si ji můžete vychutnat? RANGER Prague, moderní vnitřní střelnice v centru Prahy, je připravena splnit vaše přání. Bez ohledu na to, jestli jste začátečník či zkušený střelec, na RANGER Prague naleznete skvělé vybavení a legendární zbraně pro skvělý střelecký zážitek.

Vstupte do světa střelby na střelnici RANGER Prague, vysoce moderní střelnici se čtyřmi širokými střeleckými stanovišti. Tato střelnice nabízí nejen možnost střílet na vzdálenost až 10 metrů, ale také si vychutnat dynamickou střelbu, která vás vtáhne do adrenalinového světa střeleckých dovedností. A co je nejlepší? Střelnice je umístěna přímo v srdci Prahy, což z ní činí dostupné místo pro všechny, kteří se milují vojenskou techniku.

Střílení pro každého

Možná nemáte zbrojní průkaz, ale to rozhodně neznamená, že byste měli přijít o neopakovatelný střelecký zážitek. Na střelnici RANGER Prague můžete vyzkoušet legendární zbraně, jako jsou AK-47, AR-15, Glock či UZI, i bez zbrojního průkazu.

Na střelnici se vždy pohybuje několik zkušených instruktorů, kteří vám kdykoliv pomůžou. Všechny dráhy jsou motorizované, perfektně osvětlené a boxy akusticky utlumené s podtlakovou vzduchotechnikou.

Zážitek, které stojí za to

Střelnice RANGER Prague nabízí různé střelecké balíčky, které obsahují nejžádanější střelné zbraně. Typická akce na této střelnici trvá přibližně 1,5 až 2 hodiny. Pro větší skupiny střelců je připraven salonek, kde si mohou například rodiny vychutnat zážitek společně. Uvnitř je k dispozici občerstvení, abyste byli při střílení v plné síle.

Ceny akcí zahrnují veškeré potřebné vybavení, jako je zapůjčení zbraní, střelivo a ochrana očí a uší, takže se nemusíte starat o žádné technické detaily. Takže, pokud chcete prožít nezapomenutelný střelecký zážitek přímo v centru Prahy, konkrétně zhruba 10 minut od stanice metra I.P. Pavlova.

Foto: allexxandarx / stock.adobe.com

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!