SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Kulturní léto na zámku Líšno

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Kulturní léto na zámku Líšno 

Fanoušci rockové hudby budou mít letos v létě skvělou příležitost užít si koncert pod širým nebem v podání dvou stálic českého rocku a to kapely Semtex a Ready Kirken. Ve hře jsou čtyři lístky pro čtyři výherce!

V zámeckém amfiteátru s krásnou přírodní akustikou se budete moci zaposlouchat do nejznámějších melodií od zmíněných českých kapel. 

Zámek je přestavený průmyslníkem Vincencem Čeňkem Daňkem v romantickém stylu. V současné době podléhá rozsáhlé rekonstrukci vnitřních i venkovních prostor včetně zámeckého parku, který při příležitosti Kulturního léta bude veřejnosti zpřístupněn. Držitelé lístků si tedy budou moci projít skvostný park včetně vodních ploch a mnoha míst, která přímo vybízí k odpočinku ve stínu mnoha stromů.

V rámci Kulturního léta si také posluchači budou moci koupit drobné občerstvení, nápoje či něco malého na zub od zámeckého kuchaře a jeho týmu.

POZOR! TATO SOUTĚŽ OBSAHUJE PODMÍNKU, ŽE VÝHERCE JEDNÉ VSTUPENKY MUSÍ DRUHOU VSTUPENKU ZAKOUPIT DO DATA 1.8.!

Cena vstupenky je 399 Kč.

Soutěžní otázka zní:

Které známé město je nejblíže Líšnu?

a) Benešov

b) Beroun

c) Bruntál

Správnou odpověď na soutěžní otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište KULTURNÍ LÉTO). Výherce vyhlásíme 2. srpna. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Kulturní léto

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!