Mlýn vodníka Slámy pobaví jak dospělé, tak děti

Mlýn vodníka Slámy pobaví jak dospělé, tak děti 

Divadlo Bez zábradlí si pro fanoušky divadla a letních scén připravilo sérii představení jak pro dospělé, tak pro děti.

Těšit se můžete na legendární francouzskou komedii Blbec k večeři v podání nejlepších českých herců v čele s Václavem Vydrou a Rudolfem Hrušínským. Je plná nedorozumění a omylů, z kterých pramení vášně mezi všemi zúčastněnými. V této bláznivé hře platí, že kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá a kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp.

Bohatýr Pierre Brochant a jeho přátelé zahánějí nudu tím, že každý týden pozvou k večeři prostého a hloupého člověka a celý večer se poté smějí a baví na jeho účet, i když účet samotný samozřejmě platí rozmařilí pánové. Jednoho večera se tímto nešťastníkem stane Francois Pignon a vlivem dalších nečekaných okolností vznikne zápletka, která pobaví nejen hosty oné večeře, ale také všechny přítomné diváky.

Hra je v režii Jiřího Menzela a ústřední dvoji doplňují herecké stálice jako Josef Carda, Zdeněk Žák, Jana Boušková, Jana Švandová a další.

Na závěr prázdnin je připraveno představení i pro ty nejmenší pod názvem Štístko a Poupěnka - Velká oslava!

Nový domeček Štístka a Poupěnky, který konečně spatří světlo světa, bude jedna velká paráda.

Děti se seznámí i s novým pianistou panem Doremi, který umí nejen Hlava ramena… Nebudou vám stačit nohy v písničce Stonožka Ponožka. Na závěr se zazpívá Ňufáčkovi Hodně štěstí a konečně se můžou bavit a tančit na jejich diskotéce, kde zazní písně jako Hejbni kostrou, Jájájá, Prázdniny i Tanči tanči.

Foto: archiv Divadlo Bez zábradlí

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!