SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na dva červnové jazzové koncerty

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na dva červnové jazzové koncerty  

Beatriz Nunes, Paula Sousa a André Rosinha zahrají písně o „nejisté budoucnosti“ a Joolaee Trio propojí perskou a evropskou klasiku i jazz. Soutěžíme o vstupenky na oba koncerty!

Beatriz Nunes, Paula Sousa a André Rosinha

Kompozice pro album À Espera do Futuro (Touha po budoucnosti) sice vznikly v časech pandemie a reflektují společenské a politické jevy, které tehdy vystoupily na povrch dění, nicméně trio zpěvačky Beatriz Nunez, pianistky Pauly Sousa a kontrabasisty Andrého Rosinhy nezahltí publikum žádnou „depkou“. Do historických prostor pražské Novoměstské radnice 10. června zvou posluchače za účelem poslechu jižanské nostalgie a optimismu.

Joolaee Trio 

Iránské vertikální housle kamanče, klasicizující klavír a etnické i najazzlé perkuse společně vytvoří úchvatné zvukové prostory, přesahující žánry i světadíly. Trio Misagh Joolaee, Schaghajegh Nosrati a Sabastian Flaig do snivě exotických a zároveň v čemsi důvěrně známých krajin pozve publikum 15. června v pražské Chodovské tvrzi.

Ve hře jsou 3x dvě vstupenky na každý koncert.

Soutěžní otázka zní: Jaká sestava států odpovídá původu zmíněných hudebníků?

a) Portugalsko, Německo, Írák

b) Portugalsko, Německo, Írán

c) Postugalsko, Rakousko, Írán

Nápovědu naleznete zde.

Správnou odpověď na soutěžní otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište KONCERT ČERVEN). Výherce vyhlásíme 8. června. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv P&J Music

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!