Druhý ročník Coolin Festivalu posílí Ben Cristovao, NobodyListen a Smack One

Druhý ročník Coolin Festivalu posílí Ben Cristovao, NobodyListen a Smack One  

Blíží se léto a s ním i každoroční festivalová sezóna, a to včetně multižánrového Coolin Festival. Po úspěšném prvním ročníku tu máme očekávaný druhý ročník, který bude propracovanější než ten minulý.

Můžete se těšit na jména talentovaných interpretů jako Viktor Sheen, Calin, Nik Tendo nebo Yzomandias. Kromě jmen, která loni na festivalu sklidila velký úspěch zazní také jména nová, mezi kterými se objeví například Ben Cristovao, Sofian Medjmedj, Smack One nebo NobodyListen. Všechny tyto interprety a spousty dalších si budete moci poslechnout naživo v doprovodu atmosféry kolínského Kmochova Ostrova.

Hlavní stage se pochlubí kvalitnější a posílenou zvukovou aparaturou. Přibyde více světelných efektů, 3D vizualizace a spousty dalších novinek. Tělo vám zaručeně rozhýbe EDM stage a nebude chybět ani „chill zóna" Fajn Radia, kde si můžete posedět u vodní dýmky s chlazeným nápojem, nebo si dokonce zahrát virtuální realitu.

Na milovníky dobrodružství ani letos Coolin nezapomněl, a pro všechny si připravil malé překvapení, které spočívá v záhadném předmětu, jenž každý návštěvník dostane u vstupu a ten jej navede na tajné místa na ostrově. A na ty, kteří by nestihli letní sestřih, bude čekat barber shop přímo v areálu festivalu.

Vstup na festival je povolen od 15 let. V případě účasti mladších 15 let je nutný doprovod rodičů. K dostání jsou standardní vstupenky na Ticketstream.

Foto: Facebook Coolin Festival

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Kmochův Ostrov nabízí i další akce

Místo konání: Kmochův Ostrov

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!