SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na zběsilou grotesku Motýlí ú-křik

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na zběsilou grotesku Motýlí ú-křik 

V Divadle Kámen se nabízí jedinečná příležitost zhlédnout nevybíravý ú-thriller ze současné Prahy a luxusního alpského ú-hotelu o svízelném ú-dělu člověka tahajícího za nitky tohoto světa.

Hrůza hrůza hrůza pokračuje; smrt úředníka ve výkopu nebyla náhodná, falešná manželka falešný mrtvoly nebyla náhodná, falešný materiály, který mi falešně předala, nebyly náhodný; všechno to byly falešný dezinformace, který mě měly falešně dovíst až do nejvyšších pater falešnýho světovýho businessu...

Hra čerpá z knihy Motýlí křik spisovatele Jana Tománka. Scénáře se ujal Petr Odo Macháček a za kostýmy a scénou stojí Petr Oskar Vaněk. V hereckém obsazení se objeví Lenka Chadimová, Adéla Macháčková, Kristýna Suchá, Lucie Zachovalová, Vít Macháček a Miroslav Paulíček.

V případě, že se chcete pobavit nad zběsilou groteskou v Divadle Kámen, soutěžíme o 2x dvě vstupenky na incenaci Motýlí ú-křik, a to v termínu 23. března.

Soutěžní otázka:

Divadelní představení Motýlí ú-křik je inspirováno:

a) novelou

b) románem

c) povídkou

Nápovědu naleznete zde.

Správnou odpověď na soutěžní otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište SOUTĚŽ MOTÝL). Výherce vyhlásíme za týden, v neděli 12. března. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Divadlo Kámen

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Kámen nabízí i další akce

Místo konání: Divadlo Kámen

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!