SOUTĚŽ: Lionel Loueke v Praze! Vyhrajte vstupenky na jeho jedinečný koncert

SOUTĚŽ: Lionel Loueke v Praze! Vyhrajte vstupenky na jeho jedinečný koncert 

Beninský hudebník, působící v USA, Lionel Loueke se vrátí 1. února do Prahy s mimořádným sólovým projektem HH, který je odrazem transformací skladeb jeho učitele Herbieho Hancocka do osobité a přitom zvukově ucelené podoby za pomoci kytary, zvukových efektů a hlasu.

Kytarový mág Lionel Loueke vděčí svému hudebnímu kouči Herbiemu Hancockovi za mnohé – pomohl nadějnému hráči z Beninu získat stipendium na Thelonious Monk Institute Of Jazz v Los Angeles. O čtyři roky později přijal někdejšího studenta, jehož mimořádný talent okamžitě rozpoznal, do vlastní kapely. Po Hancockově boku vystupuje už patnáct let.

Loueke vydal celkem desítku alb včetně desek vydaných pod prestižní značkou Blue Note, na kterých hostovaly Herbie Hanock, Wayne Shorter, Robert Glasper či Gretchen Parlato. Příležitostně spolupracuje také s českým, v Dánsku etablovaným, saxofonistou Lubošem Soukupem.

Pokud si chcete užít tento jedinečný koncert, stačí správně odpovědět na soutěžní otázku. Soutěžíme o 3x dvě vstupenky.

Kde se nachází zpěvákova rodná země Benin?

a) ve východní Africe

b) v západní Africe

c) v jižní Africe

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište SOUTĚŽ LIONEL). Výherce vyhlásíme v pondělí 30. ledna. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv P&J Music

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Novoměstská radnice v Praze nabízí i další akce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!