SOUTĚŽ: Zakletí s princeznou v pohádkovém čase. Hrajte s námi o ceny k pokračování populární pohádky

SOUTĚŽ: Zakletí s princeznou v pohádkovém čase. Hrajte s námi o ceny k pokračování populární pohádky 

Princezna zakletá v čase byla nejúspěšnější pohádkou roku 2020. Nyní se do kin vrací její pokračování a vy se na druhý díl můžete naladit skvělými cenami. Hrajeme o pět pohádkových balíčků!

Mladá alchymistka Amélie získává zakázanou kouzelnou moc. Hrát si s časem ale nedokáže jen tak někdo, a tak se nové schopnosti obrátí proti ní. Z dávno zapomenutých temnot navíc povstává hrozivý Pán run, který touží ovládnout veškerou magii v Oberonu. Jak se s tím Amélie vypořádá? Dokážou ji pomoci její přátelé princezna Ellena s princem Janem?

Úspěšná pohádka Princezna zakletá v čase se vrací na plátna kin. Pokračování české fantasy má být ještě kouzelnější a velkolepější než její předchůdkyně. První diváci ji uvidí už 17. listopadu. Do rolí se vrací oblíbení herci z prvního dílu, hlavní úlohu však na sebe převezme Eliška Křenková (Hranice lásky, Marťanské lodě). Pohádkový svět už teď ale nabízí mnohem víc. Od konce léta můžete s dětmi vyrazit na výlet po krásách České republiky. Podíváte se na místa, kde se film natáčel a dozvíte se zákulisní informace o fantasy světě Oberon, ve kterém se pohádka odehrává. A můžete si s námi zahrát o věcné ceny.

Šťastným výhercům věnujeme pět krásných princeznovských balíčků. Ty obsahují plakát s podpisy herců, DVD s prvním dílem pohádky a hrací karty. Stačí zodpovědět dvě otázky a mohou být vaše.

Soutěžní otázka 1:
Který herec hrál v prvním díle pohádky prince Jana?

A) Jan Révai
B) Marek Lambora
C) Martin Písařík

Soutěžní otázka 2:
Kterou českou pohádku máte nejraději?

Správnou odpověď na první otázku a vlastní odpověď na druhou otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište SOUTĚŽ PRINCEZNA). Výherce vyhlásíme ve čtvrtek 3. listopadu. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.
Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!