SOUTĚŽ: Divadelní léto je tady! Hrajte s námi o vstupenky na Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho

SOUTĚŽ: Divadelní léto je tady! Hrajte s námi o vstupenky na Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho 

Hlavní program letošního ročníku Divadelního léta pod plzeňským nebem je za rohem. Už v sobotu 2. července se na scéně na náměstí Míru představí komedie Ladislava Smočka Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho. Rozdáváme dva lístky!

Hra s Dianou Tonikovou a Milanem Šteindlerem v hlavních rolích po premiéře naváže deseti reprízami. Tvůrci slibují uvolněnou letní komedii, která divákům rozpohybuje bránici. Zajímavá je i genderová výměna v titulních úlohách. Festival začal už 19. 6. doprovodným programem. V průběhu července nabídne divákům kromě premiéry také čtyři reprízy inscenace Romeo a Julie v nastudování Spolku Kašpar. Tečkou za festivalem pak bude 25. 7. večer Slam Poetry All Stars.

Divadelní léto pod plzeňským nebem patří k největším českým open air divadelním festivalům. Umělecký tým, ve kterém se potkávají plzeňští profesionální herci s kolegy z Prahy a dalších měst, tvoří každý rok jednu činoherní inscenaci ušitou na míru městu Plzni. O divadelním svátku na západě Čech už jsme psali dříve.

Premiéra Divadelního léta 2022 se blíží, festival ale nabídne i populární reprízy.

Chcete získat 2 vstupenky na hru Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho 12. 7. od 21:00? Stačí zodpovědět naše otázky a komedii uvidíte zcela zdarma.

Soutěžní otázka 1:
Jak se jmenuje postava, kterou v představení hraje Milan Šteindler?

A) paní Kadrnožková
B) paní Bovaryová
C) paní Outěchová

Soutěžní otázka 2:
Na co se nejvíc v rámci Divadelního léta těšíte?

Správnou odpověď na první otázku a vlastní odpověď na druhou otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište SOUTĚŽ DIVADELNÍ LÉTO). Výherce vyhlásíme v neděli 10. července. Přejeme hodně štěstí!

Režisér Šimon Dominik a herec Milan Šteindler.

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Divadelní léto pod plzeňským nebem, archiv

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!