O duševním zdraví i soudních tahanicích s otcem. Dokument o Britney Spears má trailer

O duševním zdraví i soudních tahanicích s otcem. Dokument o Britney Spears má trailer 

Bouřlivý život a právní spor o svéprávnost a správu majetku slavné zpěvačky zachycuje dokument Britney vs. Spears v režii Erin Lee Carr. Snímek zamíří 28. září na streamovací službu Netflix. Podívejte se na trailer.

Za filmem, který ukáže exkluzivní rozhovory s lidmi okolo interpretky a odhalí dosud nezveřejněné dokumenty související s případem, stojí podle vyjádření tvůrců roky investigativní práce. Dokument prý bude oproštěn sekundární viktimizace umělkyně, jež ji v médiích doposud definovala.

Zpěvaččin otec Jamie Spears oficiálně ukončil třináct let trvající správu dceřiných záležitostí, s níž začal po její hospitalizaci v psychiatrické nemocnici roku 2008, začátkem letošního září poté, co případ přezkoumal soud na základě kampaně #FreeBritney.

Spears o kauze před několika měsíci promluvila během veřejného slyšení. „Skutečně si myslím, že je instituce nekalá. Cítím, že s ní nemohu mít plnohodnotný život,“ uvedla podle deníku Guardian s tím, že se týkala i kontroly nad jejím tělem včetně znemožnění přivést na svět další děti nebo se svévolně provdat. Zmínila také další závazky, kupříkladu nucená pravidelná sezení s terapeutem.

Nejde o jediný titul týkající se zpěvaččina života a komplikovaného vztahu s rodičem, v únoru měl premiéru snímek Osvoboďte Britney Spears režisérky Samanthy Stark.

Foto: Netflix

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!