Divadlo Na Jezerce poprvé zamíří na letní scény

Divadlo Na Jezerce poprvé zamíří na letní scény 

Poprvé za celou dobu své existence Divadlo Na Jezerce zamíří na letní scénu. A to dokonce hned na dvě - za oblíbenými inscenacemi Divadla Na Jezerce mohou diváci vyrazit na romantickou Chodovskou tvrz nebo také na nádvoří zámku v Dobřichovicích.

Divadlo Na Jezerce zve diváky na kulturní dění na Chodovskou tvrz a na Dobřichovický zámek nedaleko Prahy. Kromě toho, že obě místa jsou romantickým a originálním místem, vhodným k organizaci open air představení, mají ještě jednu společnou věc - stanou se dějištěm oblíbených inscenací Divadla Na Jezerce

Diváci se tak mohou těšit na představení Pánský klub, který odstartuje letní sezónu divadla 30. června na Chodovské tvrzi. Chybět na obou scénách nebudou ani hity jako Poslední aristokratka, Manželské vraždění či Takový žertík.

"Uvědomujeme si, že po šestnácti měsících zavřených služeb, malých živností, obchodů, restaurací, sportovních akcí a v neposlední řadě veškeré kultury, zvažují občané každou investici do návštěv znovu povolených aktivit, a vážíme si každého, kdo si za této situace vybere zážitek v Divadle Na Jezerce v rámci Letní scény 2021 na nádvoří Chodovské tvrze nebo zámku v Dobřichovicích. Z výše uvedených důvodů jsme se rozhodli vyjít našim divákům vstříc a nabízíme všechna představení letních scén za speciální zvýhodněné vstupné. Věříme, že i to přispěje divákům ke zlepšení nálady po náročném období roku 2020 a 2021," věří principál divadla Jan Hrušínský.

Letní program Divadla Na Jezerce: 

Foto: Facebook Divadlo Na Jezerce

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Na Jezerce nabízí i další akce

Místo konání: Divadlo Na Jezerce

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!