Kateřina Marie Tichá vydává klip k duetu se zesnulým Davidem Stypkou

Kateřina Marie Tichá vydává klip k duetu se zesnulým Davidem Stypkou  

Píseň Divoká je třetím singlem z debutového alba Sami zpěvačky Kateřiny Marie Tiché, za níž je nominovaná na cenu Anděl pro objev roku. Jediný duet na desce nazpívala s Davidem Stypkou, který zemřel letos v lednu.

Divoká je písnička o svobodě. O odvaze vydat se svou vlastní cestou, na které můžeš sám volit rychlost i směr,“ uvedla zpěvačka ke skladbě, k níž na svém YouTube kanálu vydala lyrický klip, kterým připomíná spolupráci se zpěvákem, kytaristou a skladatelem Davidem Stypkou.

Interpretovi letos na podzim posmrtně vyjde album Dýchej. „Na této nahrávce pracuje producent Martin Ledvina společně se členy skupiny Bandjeez. Kolekce desítky nových písní, která vznikala v průběhu posledních dvou let, je nazpívaná. Zbývá dotočit nástrojové party, dozpívat vokály a pokusit se nahrávce vtisknout takový sound, o kterém tvůrci společně s Davidem diskutovali,“ nechal se slyšet Martin Červinka z nahrávací společnosti SinglTon, s níž Stypka dlouhodobě spolupracoval.

SinglTon stojí také za finanční sbírkou pro pozůstalé předčasně zemřelého muzikanta, jenž po sobě zanechal manželku a tři děti. Dosud se podařilo vybrat přes čtyři miliony korun, dárci mohou přispívat do poloviny dubna.  

Foto: Facebook Kateřina Marie Tichá

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!