Xindl X v novém singlu SebeLovesong vyznává lásku sám sobě

Xindl X v novém singlu SebeLovesong vyznává lásku sám sobě 

Zpěvák a skladatel Xindl X představil videoklip k nové skladbě SebeLovesong. Jak již název písně napovídá, je skladba milostným vyznáním, a to vyznáním lásky k sobě samotnému. Nový singl je předzvěstí nejen nového alba, ale také pozvánkou na pražský koncert 25. listopadu v O2 universum.

"Důvodem, proč se od rána chci smát - je, že se mám rád", zpívá Xindl X ve svém novém videoklipu. Píseň SebeLovesong je novým singlem z připravovaného alba Terapie. Z plánovaného alba vyslal Xindl X do světa první skladbu Něco je ve vzduchu již minulý rok. V novém videoklipu tentokrát Xindl X ztvárňuje všechny postavy a vyznává lásku sám k sobě

"Asi většina písní, co kdy vznikly, jsou o lásce k nějaké druhé o sobě, ale ještě jsem nenarazil na žádnou, která je o lásce k sobě samému. Vždyť se přece říká, že kdo nedokáže mít rád sebe, nedokáže milovat ani nikoho jiného. Tak jsem si řekl, proč nenapsat píseň o sebelásce, i když trochu neopětované," komentuje Xindl X svůj nový počin. Nový klip režíroval muzikant a režisér Michal Skořepa.

Xindl X chystá na podzim svůj největší koncert letošní koncertní sezóny, a to v novém pražském hudebním sále O2 universum. Původně se měl koncert konat 30. ledna 2021 v pražské O2 areně, ale vzhledem ke stále trvající pandemii nebylo možné v tomto termínu koncert uspořádat v plném rozsahu. Koncert byl tedy přesunut na nový termín, a to na 25. listopadu 2021, do nového prostoru O2 universum.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!