Zpěvačka LP vydala nový singl How Low Can You Go

Zpěvačka LP vydala nový singl How Low Can You Go 

Americká zpěvačka a skladatelka LP se letos sice nemohla vydat na plánované turné, přesto ale nezahálí. Kromě streamovaných koncertů a nedávno vydané skladby That One That You Love vydává další nový singl - How Low Can You Go. Videoklip je stejně jako píseň intimní, smyslný, výrazně snový a plný náboženských symbolů.

Zpěvačka LP se proslavila v roce 2017 megahitem Lost On You, který se dostal na první místa hitparád v 18 zemích a nedávno překonal miliardu přehrání. Její fanoušci si nyní mohou na digitálních platformách pustit její nejnovější singl s názvem How Low Can You Go.

LP k novému singlu říká: "How Low Can You Go představuje amalgám mnoha divokých nocí, které jsem prožila v New Yorku a Los Angeles. Některé se vám neustále připomínají, souzníte se všemi postavami i situacemi plných toho krásného, a někdy i nedokonalého šílenství. Mám často potřebu poznat ty nejhorší věci v životě, dle sebe samé a i podle ostatních lidí. Pomáhá mi to, abych si byla jistá, co nechci, a naopak oceňovat to, co chci. Díky tomu vím, co chci dále."

Na nové skladbě, stejně tak jako na hitu Lost On You a písni The One That You Love vydané v červenci, pracoval stejný autorský tým. Tyto skladby napsala LP společně se svými dlouholetými spolupracovníky Mikem Del Riem a Natem Campanym.

Výsledkem je sebevědomá, meditativní, přemýšlivá a zároveň smyslná píseň, která odráží mix pocitů vycházejících z nočních dobrodružství, sebepoznání a vrcholů i hlubin lásky. Vše vyjádřeno pro LP typickým hlasem a intimností. Píseň doprovází nový videoklip, který režisér Eric Maldin natočil v hotelu El Ganzo v Mexiku. 

Nový hit vyšel na digitálních platformách 19. listopadu. Zpěvačka LP v minulosti zavítala i do České republiky, její vystoupení mohli fanoušci vidět v pražském klubu Roxy, nebo třeba na festivalu Colours of Ostrava. Právě tam se má v roce 2021 vrátit - LP je jednou z potvrzených hvězd ostravského festivalu.

Foto: Shervin Lainez

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!