Norská kuchyňská show doputuje i na brněnskou Flédu

Norská kuchyňská show doputuje i na brněnskou Flédu 

Norská kapela Hurra Torpedo přijíždí se svou elektrospotřebičovou hudební show do ČR a svoji tour odstartuje už 24. ledna, a to v brněnském klubu Fléda. 

Kdo ještě nezažil trio ulítlých performerů v modrých teplákách, které místo běžných hudebních nástrojů používá ledničky, sporáky, pračky a mikrovlnky, měl by si rychle koupit lístky na norské netradiční vystoupení skupiny, která si říká Hurra Torpedo. Pokud máte pocit, že už jste v životě viděli všechno, nenechte si ujít „kuchyňské“ verze známých hitů od Britney Spears, Pixies nebo Lady Gaga. S mrazáky, sporáky, pračkami, toustovači, hrnci i mikrovlnkami posouvá norská kapela známé popové songy do teritoria experimentálně komediálních vystoupení. 

Trio performerů ve stylových teplákovkách se do širšího povědomí dostalo před pěti lety, kdy miliony lidí na internetu zhlédly jejich klip s kuchyňskou verzí hitu Total Eclipse Of The Heart od Bonnie Tyler. Záznam z norské televize udělal z kapely přes noc nefalšovaný internetový fenomén. 

V rámci svého lednového turné po České Republice se Hurra Torpedo představí živě ve třech českých klubech (brněnská Fléda, pražský Palác Akropolis a ostravský Fabric), přičemž jejich brněnský koncert bude součástí pokračujících oslav 100. a 10. výročí klubu Fléda. 

Navíc, partnerem koncertu je společnost Elektrowin, která se zabývá zpětným odběrem elektrozařízení. Pokud máte doma nepotřebný starý mobil, toaster nebo jiný elektrospotřebič, doneste ho v den konání akce na místo a z každé předem zakoupené vstupenky na tento koncert vám bude vráceno 100 Kč

Předskokanem bude kapela "To žluté co máte na kalhotkách", hrající Elektrodechno prořezané Big8bitem a nohopem se sentimentálními texty o kytarách, vědru, moři a tanci. Stále vám to nic neříká?Jejich vzdělání je opravdu vysoké. Věnují se oborům třeba jako Electrobit, Michal Tučný, Plastic People, Ladislav Pešek je Pešek, Commodore 64, Korg poly 61, Kočičí veterina anebo také Alexandr Hemalla s rukou v zadku Saskie Burešové. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!