Ondřej G. Brzobohatý písní Život podporuje zdravotníky v první linii. Podpořit je můžete i vy

Ondřej G. Brzobohatý písní Život podporuje zdravotníky v první linii. Podpořit je můžete i vy 

Muzikant Ondřej G. Brzobohatý přizval k nazpívání své nové autorské písně Život Martu Jandovou a Vojtu Dyka, aby jejím prostřednictvím společně poděkovali sestrám a ostatnímu zdravotnickému personálu za jejich současnou obětavou a nelehkou práci v první linii. Poslechněte si výsledek jejich spolupráce a poděkujte také prostřednictvím kampaně #POMAHAMESESTRICKAM.

Práce sestřiček a dalších zdravotníků je náročná, vyžaduje velkou dávku statečnosti a úsilí. V dnešních dnech to platí více než kdy jindy, nezapomínejme proto na to, co jejich nepřetržitá práce v současných podmínkách obnáší. Jejich obětavost chtěl prostřednictvím nové písně připomenout i Ondřej G. Brzobohatý.

"Přál jsem si, aby sestry věděly, že mají podporu široké veřejnosti, a aby ta podpora byla nejlépe materiální. Proto jsem oslovil prezidentku České asociace sester Martinu Šochmanovou s nápadem, zda by asociace vytvořila transparentní účet, a rozhodl jsem se, že se pokusím písničkou Život přimět další lidi, možná i firmy, aby sestrám, ale nejen jim, poslali peníze, z nichž by mohly být následně hrazeny poukázky na služby, které jim pomůžou k zaslouženému relaxu. Zaslouží si, až bude po všem, aby se i ony cítily opečovávané a jedinečné," vysvětluje svůj záměr Ondřej G. Brzobohatý, který je autorem hudby i textu nové písně Život. 

Premiérou klipu startuje kampaň #pomahamesestrickam, ke spolupráci Ondřej G. Brzobohatý přizval Martu Jandovou a Vojtu Dyka, kteří bez váhání nabídku přijali. Hudebním producentem skladby se stal uznávaný muzikant a úspěšný producent Dalibor Cidlinský. Prostřednictvím písně oslovují širokou veřejnost s žádostí o finanční příspěvek České asociaci sester na transparentní účet, z něhož se pro sestry a další zdravotníky uhradí životní benefity, které jim budou alespoň částečnou odměnou za týdny náročného pracovního nasazení. Přispět lze prostřednictvím transparentního účtu nebo také dárcovskou DMS. 

Bratři a sestry, děkujeme vám třeba i touhle písní. Momentálně můžeme udělat jenom to, ale víme, že vy teď děláte mnohem víc... a za to vám dík. Držte se.

Vojta Dyk

Co ale nic nestojí je vděk za práci a pozitivní vzkazy, které se scházejí ze všech koutů republiky na webu www.pomahamesestrickam.cz. Vzkazy, které lidé posílají prostřednictvím sociálních sítí, si sestřičky mohou přečíst na webu a budou také promítány na obrazovkách vybraných nemocnic v České republice. Poslat vzkaz můžete také - stačí napsat veřejný příspěvek na Facebook a přidat k němu označení stránky @Pomáháme sestřičkám. Na Instagramu stačí k fotce přidat hashtag #pomahamesestrickam.

Na celorepublikové kampani se vedle zúčastněných hudebníků a České asociace sester podílejí Generali Česká pojišťovna s jejím projektem #POMAHAMESESTRICKAM, Česká televize a síť Hitrádií.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!