Z nevinné hry souboj. V Divadle Na Jezerce se sejde sedm nejlepších přátel

Z nevinné hry souboj. V Divadle Na Jezerce se sejde sedm nejlepších přátel 

Divadlo Na Jezerce uvede adaptaci filmu Paola Genovese Naprostí cizinci, v níž se na jevišti sejde sedm nejlepších přátel. Jejich zábavný večerní program se však změní v souboj s časem a realitou. Co všechno vyplave na povrch? A co svým přátelům tajíte vy?

Sedm nejlepších přátel se pravidelně schází ke společné večeři. Jednoho večera vymyslí zábavný program – všechny příchozí hovory dají na hlasitý odposlech, všechny zprávy se budou číst nahlas.

Skupina přátel najednou zjistí, že o sobě zdaleka neví všechno. Na povrch vyplavou milenky, rozpadající se vztahy, zamlčené křivdy. Z nevinné hry se stane soubor s časem a realitou, z původně tušené komedie vztahové drama.

Inscenace podle filmu Paola Genovese se pokusí diváky donutit k zamyšlení nad tím, zda se prostřednictvím moderních technologií namísto blížení neodcizujeme. V režii Matěje Balcara se představí nové herecké tváře Patricie Pagáčová, Jan Řezníček a Radomír Švec.

Těšit se můžeme také na osvědčené hvězdy souboru Kristýnu Hrušínskou, Petra Vacka, Milana Šteindlera a Ondřeje Kavana. Po letech se opět vrátí Barbora Kodetová, která hrála například v inscenaci Válka Roseových.

Premiéra inscenace Naprostí cizinci se koná 5. března v Divadle Na Jezerce.

Foto: archiv Divadla Na Jezerce 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Na Jezerce nabízí i další akce

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!