Hudební novinky, týden #43: Lucky Chops s trubkami i Eros Ramazzotti s hity

Hudební novinky, týden #43: Lucky Chops s trubkami i Eros Ramazzotti s hity 

Se začátkem nového týdne pro vás máme i náš pravidelný výběr hudebních akcí, které se budou konat po různých místech v České republice.

Lucky Chops v Lucerně

V pondělí rozvíří pražský Lucerna Music Bar funková sestava Lucky Chops, která je známá pro použití dechových nástrojů, které hudbě v jejich pojetí dodávají nový nádech. Skupina z New York City představí svůj pestrý hudební mix, který šíří už od roku 2006. Proslavili se zejména originálními cover verzemi písní od Adele, Beatles i Ariany Grande. Do Prahy přivezou i novou studiovou desku! Supportem jim budou Brass Avenue.

Richard Müller, Michael Kocáb, Ondřej Soukup v Plzni

Unikátní propojení tří výrazných osobností československé hudební scény na společném turné vás čeká už tento týden v Plzni, Praze a Liberci. Richard Müller, Michael Kocáb a Ondřej Soukup fanouškům zahrají a zazpívají "šansony a jiné písně". Program podzimního budou nejen tvořit písně z alba V penzionu svět. V plzeňském kreativním centru Depo2015 zahrají v pondělí, v Praze ve Foru Karlín v úterý a v libereckém Domu kultury ve středu.

Eros Ramazzotti v Praze

V úterý se známý italský zpěvák, písničkář a hudební skladatel Eros Ramazzotti po delší odmlce vrátí do pražské O2areny. Poprvé se českému publiku představil tento nestárnoucí autor romantických balad v roce 2009 a poté přijel ještě dvakrát, naposledy roku 2015. Nenechte si ujít jeho show ani počtvrté: zpěvák slíbil, že přiveze nové písně i novou energii! A že to bude velké, naznačuje i název jeho nové desky: Grande! Kromě novinek se těšte i na jeho největší hity jako Cose Della Vita nebo Piu Bella Cosa.

Vltava v Jazz Docku

Jak stylové – oblíbená česká kapela Vltava zahraje přímo na Vltavě, v legendárním jazzovém klubu na smíchovské náplavce Jazz Dock! Jedna z nejoriginálnějších českých kapel tam předvede ve středu od 21. hodiny svou neobvyklou poetiku plnou významů i našlapanou hudbu s charismatickým hlasem frontmana Roberta Nebřenského. U příležitosti vydání boxu všech alb Náklad štěstí chystá skupina stejnojmenný program, objeví se tak v něm kromě hitovek i skladby, které posluchači naživo nikdy neslyšeli, i zcela nový materiál.

Peter Nagy v Budějovicích, Teplicích i Olomouci

Během svého turné u příležitosti oslav svých 60. narozenin zavítá zpěvák Peter Nagy tento týden třeba do Českých Budějovic, Teplic a Olomouce. Na speciálním česko-slovenském turné ke kulatému jubileu Nagyho ho doprovodí skupina Indigo. Na nově postaveném koncertním programu zažijete pozitivní energii a průřez hudebním světem Nagye. Nebudou tedy chybět ani hity jako Aj tak sme frajeri, So mnou nikdy nezostárneš, Sme svoji, Poďme sa zachrániť, Psi sa bránia útokom, Kristínka iba spí a S nohami na stole.

Foto: The Romania Jornal

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!