Lenny Kravitz se po dvou letech vrátí zpět do České republiky

Lenny Kravitz se po dvou letech vrátí zpět do České republiky  

Here To Love. Takový nese název připravované monumentální světové turné Lennyho Kravitze, které potrvá dlouhé dva roky a v rámci něhož se světoznámý zpěvák zastaví také v pražské O2 areně.

Lenny Kravitz se vrací do České republiky a opět slibuje pověstnou energii a spojování hudebních stylů, jako jsou funky, rock’n’roll a blues. To se objevuje i na jeho doposud poslední studiové nahrávce Raise Vibration, která vyšla minulý rok. Do Prahy dorazí 30. června 2020, kdy vystoupí v O2 areně v Praze.

Již několik desetiletí dokazuje Lenny Kravitz, že jeho hudba překračuje žánr, styl, rasu i společenské třídy. Na svém kontě má deset studiových alb, jichž se po celém světě prodalo přes 38 milionů kusů. Hned čtyřikrát po sobě se mu podařilo získat prestižní cenu Grammy. I díky tomu je nejoceňovanějším umělcem v kategorii ‚Nejlepší mužský rockový pěvecký výkon'.

Ale není to jen hudba, čím se Lenny Kravitz proslavil. Vyzkoušel si i hereckou kariéru, když se objevil v kritikou kladně přijatém filmu Precious, v trháku Hunger Games či ve snímku Komorník režiséra Lee Danielse. Již od roku 2003 se věnuje rovněž své kreativní firmě poskytující služby v oblasti designu, vývoje produktů a značek. 

Vstupenky na pražský koncert jdou do prodeje 18. října 2019 v 9:00. Zájemci je seženou v cenovém rozmezí od 1390 do 1999 korun.

Foto: Nadine Koupaei

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!