Kapela Traktor krátí fanouškům čekání na turné novým videoklipem

Kapela Traktor krátí fanouškům čekání na turné novým videoklipem  

Traktor startuje a vyráží na pokračování Šachoffnice Tour. Na šestnácti zastávkách se návštěvníci dočkají nejen nových songů, ale rovněž léty ověřených pecek.

Hranická hardrocková kapela Traktor je součástí české hudební scény již od roku 2001. Za tu dobu stihla oslovit tisíce fanoušků svým nekompromisním přístupem k tvrdší hudbě. Na svém kontě má již sedm nahrávek. Poslední album Šachoffnice vyšlo v roce 2018, nové písničky kapela představila na jarním turné, nyní se chystá na jeho pokračování.

Druhý tah Šachoffnice zahájí kapela 1. listopadu v Mladé Boleslavi. Následovat budou koncerty v Kladně, Vsetíně, Kutné Hoře, Jihlavě, Děčíně či Prostějově. Turné zakončí Traktor až těsně před Vánoci, a to 21. prosince v Herálci.

Koncerty doprovodí rozsáhlá scéna s tematickými projekcemi, světelná show, mohutný zvuk a speciální efekty. Oproti jarní části turné dojde k částečné obměně playlistu. Předskokan zůstává ale stejný. I na podzim jím bude hardcore kapela Forrest Jump.

Aby čekání na turné fanouškům trochu zkrátila, vydala kapela 13. října nový videoklip k písni Skála. Jeho režisérem je Cyrill Široký.

Šachoffnice Tour Druhý tah:

Foto: Facebook.com/Traktorrock

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!