SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenku na pražský koncert světoznámého houslisty Vladimira Spivakova

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenku na pražský koncert světoznámého houslisty Vladimira Spivakova 

Proslulý houslista a dirigent Vladimir Spivakov se se svým orchestrem Virtuosové Moskvy představí 18. října v Obecním domě v Praze a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

V rámci evropského turné u příležitosti čtyřicátého výročí vzniku komorního orchestru se Vladimir Spivakov ukáže také českému publiku. Poslechnout si ho budou mít zájemci možnost v pátek 18. října ve Smetanově síni Obecního domu.

Repertoár koncertu budou tvořit skladby od zásadních skladatelů od Wolfganga Amadea Mozarta přes Luigiho Boccheriniho až po novodobého Ástora Piazzollu. Můžete se těšit na jedinečnou hudební událost podzimu pod taktovkou velice žádaného orchestru, který v minulosti účinkoval ve slavné Albert Hall v Londýně i newyorské Carnegie Hall.

Chcete si poslechnout Vladimira Spivakova s orchestrem naživo? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 2x1 vstupenku na pražský koncert.

Soutěžní otázka:

Jak dlouho působí na scéně orchestr Virtuosové Moskvy?

A) 10 let

B) 40 let

C) 25 let

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pondělí 14. října dopoledne. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Columbia Artists

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!