Rybičky 48 vydají pokračování slavného hitu Zamilovaný/Nešťastná. Představí ho na koncertním turné

Rybičky 48 vydají pokračování slavného hitu Zamilovaný/Nešťastná. Představí ho na koncertním turné  

Festivalová sezóna končí, na řadu přichází podzimní turné. Na jedno takové se chystají také Rybičky 48. Kapela měla na počátku září dost nároční program. Mezi posledními festivaly stihla totiž oženit i svého frontmana Kubu Rybu.

Ze svatebních radovánek se ale kapela už vzpamatovala a nyní připravuje své podzimní koncertní turné, které nazvala Zamilovaný/Nešťastná 2. Jedná se o název písně, kterou chystají vydat deset let po vydání hitu Zamilovaný/Nešťastná, na němž spolupracovali se zpěvačkou Bárou Zemanovou. „Píseň Zamilovaný/Nešťastná byla prvním songem, který nás před deseti lety dostal do širšího povědomí. Jelikož milujeme srandu a šťastné konce, rozhodli jsme se udělat pokračování této písničky. Po deseti letech,“ vysvětlil frontman Kuba Ryba.

„Jsme rádi, že Bára Zemanová s námi do toho po deseti letech opět šla. Píseň je volným pokračováním a turné se tedy ponese v duchu tohoto songu,“ dodává Ryba, „na tomhle turné budeme slabší než Kryštof a tvrdší než Kabát.“ Podzimní turné, na němž si budou moci novou písničku Zamilovaný/Nešťastná 2 užít hudební fanoušci živě, odstartují Rybičky 48 25. října v Liberci. Následovat bude Kutná Hora, Znojmo, Prostějov, Benešov, Uherský Brod, Ústí nad Orlicí, Hradec Králové a další.

K vrcholu celé koncertní šňůry dojde 21. listopadu ve Velkém sále pražské Lucerny. „Velký sál Paláce Lucerna je kulturní svatostánek a náš loňský koncert patřil k těm největším zážitkům, který jsme na pódiích zažili. Na naše 16. narozeniny jsme Lucernu vyprodali půl roku dopředu,“ těší se kapela. I na podzimní pražský koncert jsou již všechny vstupenky kompletně vyprodané.

Podzimní turné bude navíc na dlouhou dobu poslední koncertní šňůrou Rybiček 48 po českých i moravských kulturních domech. Na příští rok totiž chystají pouze čtyři velké halové koncerty – Rockové stužkováky. Na podzim je čeká Rocková maturita v pražské O2 aréně. Pak by měla následovat zatím časově nespecifikovaná koncertní šňůra.

Rybičky 48 – Zamilovaný/Nešťastná 2 Tour:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!