Machine Gun Kelly a Marpo opět na jednom pódiu. Praha zažije rapperskou smršť

Machine Gun Kelly a Marpo opět na jednom pódiu. Praha zažije rapperskou smršť  

Jeden z nejúspěšnějších rapperů současnosti se již brzy vrátí do České republiky. Na prknech Fora Karlín se 9. září představí Machine Gun Kelly. Předskočí mu česká stálice Marpo & TroubleGang.

Machine Gun Kelly přijíždí do Prahy představit své nejnovější album Hotel Diablo, které vyšlo v červenci, tedy jen pár týdnů před koncertem v české metropoli. Návštěvníci se tak dočkají horkých novinek, ale samozřejmě také velkých hitů, kterých má populární rapper na svém kontě od zahájení své kariéry v roce 2005 pěknou řádku.

Novou desku měl vydat již minulý rok. Když ale byla nahrávka těsně před dokončením, celou ji zahodil a začal připravovat nový materiál. Přesto dokázal rozbouřit internetové vody, a to songem Rap Devil, v němž se naváží do Eminema. Oplácí mu tak jeho píseň Not Alike, v níž Eminem kritizuje Kellyho tweet z roku 2012. A vypadá to, že roztržka mezi oběma hudebníky trvá dodnes.

Do Prahy však dorazí Machine Gun Kelly především kvůli své hudbě a energické show. Do České republiky se pravidelně vrací. Forum Karlín, které je dějištěm i zářijového koncertu, se mu podařilo již dvakrát vyprodat. A jeho vystoupení na Hip Hop Kempu s čerstvě zlomenou rukou patří k jeho nejspeciálnějším koncertům vůbec.

Jako předskokan vystoupí 9. září Marpo se svým TroubleGangem. Není to přitom poprvé, co se oba interpreti potkají ve stejný den na jednom pódiu. „Když v roce 2015 přijel do Prahy Machine Gun Kelly poprvé, představil se před ním i Marpo se svým TroubleGangem a málem svou show zbourali Forum Karlín,“ vysvětlují výběr předskokana organizátoři pražského koncertu, „od té doby se oba umělci nezastavili a poslali do světa spoustu hitovek. Máme velkou radost, že si tuhle kombinaci znovu zopakujeme.“

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci: , ,

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!